Gårdagen

Nu har jag just stigit upp och ätit frulle. Man fick ordentligt med sovmorgon. Härligt. Li hamnade tydligen hos mamma o pappa inatt, så inte ens hon har kommit in och stört mig och kommenterat att klockan är mycket. Jag har vaknat och somnat om, öronpropparna har varit djuuupt inne.

Kvällen började riktigt bra med en drink i Umbras bar med Susanna o Erica, sen vart det middag och Gnocci, sejdans gott asså. Efter maten  vart d som om någon givit mig ett sömnpiller. God damn va trött jag vart! Sen körde jag kaffedrink till efterrätten innan vi promenixade via Indigo till Arken. Jajja kom på den briljanta idén om gamla klassiker om Red bull eller Battery. Så sen körde jag d resten av kvällen och va pigg så satan. Dansa typ hela kvällen (tror jag) och drack faktiskt inga kopiösa mängder alkohol. En vettig fylla -igen *klappar mig själv på axeln*.

Hade ju kameran med för en massa fotograferingar. Man ser ju vem jag umgåtts med mest iallafall. Det var DJ Totte på Arken och hur roligt är det inte med discjockey, asså guuu så jag dansa, heela tiden. Så kul! Jeff sover, men har sovit långt över 2 timmar så jag måste väcka honom nu, Chrille for på jobb. Måste anpassa honom till nya sommartiden, så han fick sova lite längre idag (int alls för att jag ville skriva ett inlägg, näää).


Den här e rolig. Vafan gör vi??



Här ser jag jättenykter ut.


Kommentarer
Postat av: LenaL

På den övre bilden liknar du en aningens på Slira-Harry.

2009-03-29 @ 17:12:18
Postat av: sandra

Sten sängkammarblick tycker jag...

2009-03-29 @ 17:56:00
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Lena

Det borde va DJ oftare på Arken, så mkt bättre! :D

2009-03-29 @ 20:27:31
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, sten sänkammarblick, jo d kan man kalla d. Slira -Harry hahaha, d va inte igår. Jo DJ oftare röstar jag för. 1 gång i mån skulle dock räcka för mig =)

2009-03-29 @ 20:32:21
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Ni ser ut att ha haft skojj! Blev helt partysugen på lördagen när jag läste ditt inlägg när du var på väg på gallejj. Jag diggar också dj, men Soundway är bäst!

2009-03-30 @ 08:42:50
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jo Soundway rules, men hur ofta är dom där?!!?



Hehe partysugen ja d förstår jag, däremot är jag int sugen just nu, har efterkänningar.

2009-03-30 @ 10:15:44
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Kim

skönt, Tessa att vi int e ensamma om att digga soundway.

De spelar på eckerö 10,11 april och

2,9,23 och 30 maj! (saxat från tonys blogg),

sen e d ju i sommar på arken förstås.



När man tittar rakt in i ögonen på den nedre så ser d ut som du sku säga "män förr hällvittä, varförr ståår vi häär, dää äjju pååker fäjjs i högtalarna förfan"

2009-04-01 @ 22:55:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0