Morgon stund har guld i mund

Steg upp då Jeff stampar in och väcker mig 08.15, väcker och väcker. Jag låg faktiskt vaken och bara njöt av att jag sovit ostört hela natten. Utvilad och glad steg man upp, strax efter så vaknade även Li. Så gott om tid fanns för morgonens morgonrutiner innan det är dax att promenixa till dagis om10 minuter. Båda kidsen är klara (händer ungefär en gång i året) och ser lite på film (händer även det ungefär en gång i året, att det finns tid för film innan dagis).

Chrille lämnade oss då jag steg upp. Nu börjar jobbet kalla på honom titt som tätt. Jag har varit så bortskämd och haft han här hemma o jobbat i flera månader (med datan i famnen). Men snart märks det nog trots att jag tycker att han "bara sitter vid datan". Men snart ska väl detta kånkande på och av med halaren vara över. Det är inte roligt längre tycker jag. Tänk att bara få slänga Jeff i vagnen som han är. En liten mössa, skor och nån huppari på bara. Längtar.

Dagen har inga planer, tänker bara va hemma, det var hundra år sen känns det som. Skönt att bara va. Ska slappa duktigt.

Detta blir nog en ljuvlig dag.

Ha en underbar dag alla!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Fresta fresta! Du vet var jag finns..kanske jag ändå måste ringa o fresta till krokenscaféet =)

2009-03-16 @ 09:49:09
Postat av: UlleC

Riktigt skönt låter det som!! Lite annat än vad det är i den här kojan, sku va FI..IGT skönt om karln kom hem nu, bara 4 dagar kvar... Sen drar jag på "husmorssemester"; en dag i S:holm tänker jag minnsann unna mig efter detta!

2009-03-16 @ 12:30:12
Postat av: Tessa

Det är du värd Ulle! Missa färjan hem på flit oxå =) Cred till dig som "ensamstående" till och från med 3 kids, jag skulle DÖ =)

2009-03-16 @ 15:30:37
Postat av: Tessa

O hoppsan Camilla, man hamna ju på krokenscafét duktigt idag då =) tur att du ringde.

2009-03-16 @ 15:31:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0