Lovely day

Dagen har varit härlig. Hamnade på morgonkaffe hos Camilla D. Sen hem och matade i Jeff lite av varje och lade honom o sova innan jag slängde på 2 maskiner tvätt. Promenixade till stan och tog bussen till Krokens. Jag tog med min stickning (en tjock filt till Jeffs vagn) som jag kämpat med LÄNGE. Camilla stickade de återstående 8 varven på mindre en kopp kaffe. Nu kan jag snart börja på ett nytt projekt.

Var på Bodycombat, hade mer gröt i hjärnan än vanligt och gjorde massa tabbar hela tiden. Premiärtestade min nya pulsklocka, men jag stängde av den efter 20 minuter, smart. Bättre lycka nästa gång.  Nu sitter jag svettig o oduschad. Svetten har torkat, jag känner mig inte skitig längre. Skulle lätt kunna krypa ner under täcket som jag är. Läste på Jennys blogg, att det är bra för huden att inte tvättas hela tiden  =)  jag vart ju überglad åt d, då jag tycker att duschning är mer en last.

Imorgon ska jag på jobb 16-20. Mumma! Kanske borde ta mig ett bad, tänk om jag skiter i o duscha imorgon så glider jag omkring på Dillen med vitt saltlager (läs torkad svett) på mina bara armar. Gör nog så, varma bad är gött.

Imorgon blir det Öppna förskolan. Anne och Erin ska köra premiär med oss.

Kommentarer
Postat av: Camilla

"Din" mössa vart klar oxå fast Ellen har passat på att låna den lite igår kväll, sen kom vi överes med Dessi att svarta jumpern blir till dig o så får hon en grå sån mindre istället så nu är det bara att vänta på något varmt över rumpan =)

2009-03-17 @ 10:41:19
Postat av: Tessa

STORT LEENDE Du är ju underbar du iallafall.

2009-03-17 @ 13:13:20
Postat av: Camilla

Vi är ju svägisar då måste vi ju hjälpa varandra =) o detta är ju bara tjänster o gentjänster så jag lite får komma i kapp ibland =)

stor kram!

2009-03-17 @ 13:52:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0