Lite Jeff

Innan resan så började det nöta rätt bra i nervrötterna mina pga Jeffs krackelsömn. Jag börja planera att ta bort tutten, men Chrille tyckte att vi skulle vänta tills jag kom hem, så han slapp ta striden ensam  =)  när jag kom hem så var han (Chrille asså) lite för trött för att vi skulle ta tag i saken. Alternativet var att samna ihop ALLA Jeffs tuttar och ha dess förvaring på hans huvudkudde.  Så då han vaknade om natten så tog jag hans hand så han kunde treva efter en tutt själv (latmaskar är vi allihopa, som bara rännt dit och trottat tutten i honom, han är ju för bövelen 16 månader!)

Då han får mer kvalitetssömn om natten så innebär ju det även att han sover kortare om natten. Så från 20.30 till ca 7.00 (om han får bestämma). Det kan bara inte stämma att en  individ i denna familj kan få morgongener, så vi har dragit ner på dagssömnen och gått emot våra principer och väckt honom från dagssömnen om han sovit över 2 timmar. Men mornarna slänger ändå. Igår steg Chrille upp med honom vid sju, imorse, då det var min natt/morgon så nattade jag om honom i bäcksvartet klockan sju och SMÖG ut (jag lossade foten millimetersvis så han inte skulle vakna av hudljuet som släppte från golvet), han sov sen till nio, 12 timmar. Tänker han fortsätta med att sova bra, men vakna 7 drar jag bort ½ timme till från dagssömnen, jag stiger f-n inga upp klockan sju ännu på många år.

Oberoende så ska tutten bort innan sommarn, snyft. Jag får inte hamna i blödar-träsket och ha tutten kvar tills han är 3, nej nej nej. Men det är ju så GULLIGT!! Och så finns det så fina tuttar oxå. Han hade en period här som han inte var intresserad av den förutom då han skulle sova. Nu trottar han den i mun såfort han kommer åt nån, och börjar pirra om man tar den från honom, det blir bara svårare och svårare snart. Han har ju sån vilja den där karln så  taket lyfter då det inte går som han vill.


Såhär arg kan man bli för bagateller. Han kan skrika lika hysteriskt som en nyfödd.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Man riktigt ser att det inte är ont skrik utan jag vill ha min vilja igenom... LYD skrik!

Gullet!

Känner så igen det där millimeters rörelsen, andas tyst o håll tummarna Yes=)/ No =(

2009-03-16 @ 09:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0