Längtan

Längtan efter speciellt Jeff under resan gick förvånandsvärt bra. Jag blockerade lixom saknaden av honom. Men en dag då Li pratade med Chrille i telefon sade hon "jag vill prata med Jeff!" Vi satte på högtalare på telefon och så gjorde han ifrån sig nå gurglande och då gick mitt hjärta sönder. Saknaden slog som en katapult rakt in i solaplexis. Men det gick över fort. Li längtade så mycket efter "killarna hemma". Hon skrev på vykortet som vi skickade hem att "pappa jag saknar er så mycket att jag tänker springa rakt in med skorna på då jag kommer hem". Det var rätt bra förklarat tycker jag.

Jeff dissade mig och Li första 10 minutrarna och hade ett förstelnat fejk-leende på läpparna. Men det gick fort över och då ville han kramas med mamma hela tiden. Gulli gull. Det har varit underbart att vara borta, fått sova ostört en vecka, sluppit blöjbyten och bebisgnäll. Men ack det klingar härligt i mina öron med de där olika bebisljuden igen (kanske inte längre, men en par dagar gjorde det d). Jeff välkomnade mig med att sova som en kratta första natten. Tackar man för  =)


Här sitter hon och pratar med Chrille i telefon. Jag vill inte ha min telefonräkning.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja de är härliga de små liven när de ska dissa en när man bara VILLL krama o pussa dem.

2009-03-10 @ 13:07:25
Postat av: Cindy

Ni verkar ha haft en toppen resa. Snygg bild då du brännt dig, man ser ju till och med var halsbandet varit :-)

Hooppas de hänt mycket på ert hus. Du kan väl sticka in lite nya bilder där ifrån.... så man är lite uppdaterad. Jag har ännu inte vågat mig dit för tryn....men jag kommer snart :-) Kram

2009-03-10 @ 18:52:08
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Andréa

Att få sova gott en vecka måste ha vart otroligt skönt. Jeff ville väl inte att du sku ta honom förgiven =o) Fara iväg på de där viset o komma hem o förvänta sig att allt ska va ok.... Han tänkte nog låta dig hållas lite först. =o)



Nog har hon för bra kommentarer alltid hondär söta Li!

2009-03-10 @ 19:17:38
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: sandra

Åååg va najs att slagga i lugn och ro en vecka. Men jag förstår att du saknat killarna iallafall. Chillie e ju lite liten ännu, men när vi e borta så pratar ju dom ( robbe och chillie) i telefon och då smälter man när man ser att chillie skiner upp..gullgull

2009-03-10 @ 19:52:13
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja sova sådär i en vecka, blir pigg av bara tanken. Minns att Li reagerade precis likadant som Jeff då jag varit barnfri 5 dar i Thailand då hon var 1 år. Då jag kom tillbaka så satt hon på stranden och kikade en gång på mig och dadda vidare i sanden. Sen efter ca 10 minuter kom hon i sakta mak. Snurra säkert bra i huvet då. Gulle, trodde kanske att mamma inte skulle komma tillbaka. Snyft.



Jaa, jag måste säga detsamma, Li är för jävla skön i mun. Var får hon allt ifrån?



Chillie kruuus, ja det är härligt att se när de hör en annans röst i andra ändan telefon, big smile.

2009-03-10 @ 21:01:13
Postat av: Tessa

Cindy, visst, ska ta lite nya pix. D va ett tag sen så. =) varså god o tryna. Jag sku å vilja tryna hos dejjj.

2009-03-10 @ 21:06:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0