Kickboxning

Bra tam i fingrarna ikväll. Först var jag på aquabike 18-19. tvättade håret (lagom nödvändigt) o sen drog jag på K-box kl. 20 med Ulle som partner. Ledaren heter Pejman och är nån svensk kille. Han ska hålla passet på Avancia. Det var intressant. Kommer nog att gå igen, mycket teknik att lära, nästa gång skulle det vara mera sparkar, me like. Ulle sparkade så hårt i mitsen, som jag höll mot magen så jag fick halvt magsugare och en liten pissdusch i trosan. Lite för tidigt för inkontinens, pissade före passet, men där hade samlats en flaska vatten i blåsan under passet. Shit asså. Kisseli kiss.

Man kände då Ulle sparkade att jag har buussigt ont på benen från thaiboxen igår. Var lite smått melerad om benen på simningen idag, hoppas inte nån tror att Chrille är våldsam  mot mej  =)

Kommentarer
Postat av: UlleC

...och jag är lite småmelerad på insida lår idag?!?

2009-03-27 @ 09:38:36
Postat av: Camilla

Skulle inte schyssta Chrille vara min bror skulle jag bli misstänksam... bra att du förklarar dig innan ryktena sprider sig... =)



Jag kan bara säga att jag med gott samvete la mig på soffan efter aquabiken =)

2009-03-27 @ 10:01:15
Postat av: Tessa

Jag är spräcklig och ska på babysim imorn, snyggt. Camilla, d gjorde du rätt i. Jag har inte legat på soffan på flera veckor (förutom de mornar som är mina att stiga upp med Jeff vid 7.30-8.00, då brukar jag sätta på Pingu45 och dra filten över ögonen). Borde kanske göra d...

2009-03-27 @ 21:21:25
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0