För lite sömn är INTE bra -för nån.

Vaknade med Li i fotändan imorse. Hon hade inte kunnat sova och varit vaken HELA natten, som hon uttryckte sig. Mer om d senare.

Li hade med sig en kompis från dagis idag. De lekte ute en stund innan de kom in och käka mat. Jag drog på push och när jag kom hem så hade de ätit och precis avslutat en massa fint pyssel som låg på tork. Sen lekte de med Chrille i hängmattan och jag undrar nog om inte han hade roligare än vad flickorna hade.  De lekte "Dahlmans-korven" och "Lördagkorven" hur det gick till vet jag inte, för jag tittade inte på, det var bara vad som hördes. Jeff stod mest och tittade på oljudet helt förbryllad och höll sig nära mig. När brudarna måsta plocka undan pysslet så höll Chrille på o trixa nåt där i hängmattan och kom tydligen på "nåt skitkul" som han snackade för sig själv och skratta. Jag undra vem han prata med men där höll han på och gled hängandes med fötterna i golvet och gungade fullt ensam innan han fick med flickorna på noten. Snacka om att locka fram 10 åringen i gåben.

Efter 180 decibel-leken så skulle dom bada. Dom bada med MYCKET skum och redan då vi höll på att fylla på vatten och skummade med duschslangen så börja dom strida vems sida som hade mest skum. Fort som fan stängde jag dörren dit och gick ut. Det tog inte länge förrän Li satte igång trött-sirenen. Psykbryt som jag brukar kalla d. Riktigt 3 års trots utbrott. Herregu om man int blir irriterad, stora flickan! Upp med båda. Li fick hoppa i pyjamasen och fick i sig kvällsmål. Sen åt även Linn innan hennes mamma kom och hämtade henne 19.30. Då kramades dom och Li gick på kudden redan klockan åtta. Helt totalt stenad. Asså snacka om vad sömnbrist kan orsaka.


Han här hade INTE sömnbrist ikväll iallafall.


***


Kommentarer
Postat av: Camilla

Kan precis tänka mig chrille ivrigare än ungarna , säkert besviken när de ska sluta leka....får väl leka vidare själv då tänker han säkert o locka tillbaks dem, ...så sku jag göra =)

2009-03-11 @ 09:15:55
Postat av: Tessa

Ja ni har så starka blodsband, så jag skulle inte bli förvånade ifall du och Chrille gör det tricket nån gång tillsammans.

2009-03-11 @ 13:47:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0