Det går inte alltid som man tänkt

Då jag kom hem från jobbet 17.10, bytte om och drog direkt på träning så kände jag att jag ville vara lite effektiv då jag kom hem. Jag hade lite på "listan" som jag skulle velat fått gjort:

-Ringa Mia på N.Irland medans jag låg i badet. 2 flugor i en smäll
-hänga tvätt
-Leta badrumsinredning till lägenheten i huset. Ska va klart denna vecka
-Svara på mina mail
-Avsluta med ett avsnitt Desperate Housewifes


Men det gick såhär istället:

Kröp ner i badet, ringde Mia, svarade inte. Satt i badet 45 minuter och spelade Super Mario Bros istället, ids inte ens kommentera d själv. Och eftersom klockan var kvart över tio då jag klev ur badet var det dax att svara på mail, ett mail fick jag skickat, ett jävligt långt förstås. Det vart ingen badrumsinredning och heller inget Desperate Housewifesavsnitt då jag fastnade i tlfn med Mia mellan 23.15-00.15, och nu har jag precis hängt tvätten. Jestanes vad organiserad jag var idag då...bättre lycka en annan gång får jag väl säga.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Tänk om alltid hela listan skulle bli avklarad per dag... då skulle man ju nästa dag fundera på ny lista, så man gör sig själv en tjänst genom att m flit lämna lite kvar ...=)

2009-03-24 @ 12:25:00
Postat av: Anonym

Jag är en 17 årig tjej som har tagit steget till att söka till Idol. I min blogg kan ni följa min resa dit och mitt liv.



www.starcevic.blogg.se

2009-03-24 @ 12:29:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0