Dåligt minne

Läste i dagens tidning att det varit brandlarm i Arkens nattklubb natten till söndagen. Givetvis kom jag ihåg det -då jag läste det. Tydligen inga alla bilder kvar som jag trodde  =)  minns att jag var orolig för att de skulle måsta stänga så man sku måsta gå hem, men inga nå rädd för nån eventuell brand icke. Störd man e. Här kommer några bilder till, från Indigo, då hade man ännu minnet i behåll. Träffade på Marie, Jajja o Ricke. Kul var det!


Marie, alltid lika söt o bra på bild


De här två är å riktiga gullungar. Glada och trevliga. Jajja o Ricke

Nu ska jag snart på jobb. Har såna efterkänningar, torr i truten, tungt huvud och något kraftlös. Tur att jag ska jobba idag, en passlig dag att missa sitt träningspass, skulle inte orka med såna ansträngningar idag. Häj då.




Kommentarer
Postat av: Camilla

Hur många träningspass har du per vecka ? =)

Jag tror din kropp bara mår bra av lite återhämtning =) Jag vet att du kört dubbla pass både torsdag o lördag så att du är torr i munnen från lördagen så kan väl oxå bero på lite annat..kanske..

brandlarm ja fatalt vore det om de stängde baren... hellre baren är fri... =)



2009-03-30 @ 12:40:38
Postat av: Mita

Ha ha....bry sig om att man kanske kan brinna inne??? Skit det samma MEN hur blir det med den sista groggen???? Ha ha ha ha ha.....

2009-03-30 @ 19:36:25
Postat av: Lena

Samma här, helt sjukt alltså. Kommer ihåg att jag gick runt och var helt upprörd bara av tanken om de skulle stänga, hahaa. Var man smart så borde man ju varit livrädd och sprungit ut, men neej, dansgovlet och barerna var det man tänkte på :S

2009-03-30 @ 20:05:44
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Absolut, kroppen mår bra av lite vila, har inte sagt nåt annat heller =) ja man blir verkligen supersmart runt 1,5 promille, GROOOOGG, haha.

2009-03-30 @ 21:09:00
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0