Börjar prata

Jeffs tal har utvecklats mycket den senaste veckan. Nu säger han "Näää, Liiii" när han går in till Lis rum. Det betyder alltså "Nej, det är Lis rum". Även "m-mm" och "ja-a" har nu börjat framträda istället för nääääää nähä och nä. Som om han fattar skillnaden. "Kacka" är oxå ett bra ord att kunna. Och när han pruttar eller rapar så söker han ögonkontakt och garvar lite, som om han gjorde det på flit med humor. "ngk" är Bianco. Och ibland låter det som om han säger "heeeej" till henne då han dyker ner och kramar henne.


Här är det mellis o Pingu så mamma kan blogga  =)

Han började dagen med att ha bad mood day. Så efter att ha gnällt hemma, påväg till Lis dagis, på dagis, tills han fick gunga, då skratta han, när jag tog bort honom från gungan vart d gallskrik och gnället fortsatte hela vägen hem. Utanför porten kom jag på att det blir inte att gå hem, så jag gick in och lämpade av Bianco, hämtade två påsar snabbgröt, ut igen till Jeff i vagnen (som satt o stortjöt). Såg att hans vovvo saknades, så vi måsta gå tillbaka till dagiset och fann ungefär halvvägs. Sen sprang jag till Öppna förskolan. Där var han och hängde på grinden innan jag fått av honom kläderna, skrek av lycka och var glad hela besöket och åt båda påsarna med gröt. Visade sin sämre sida då jag skulle klä på honom igen, men lade sig med ett leende ner i vagnen för att somna på stört.

Själv gick jag med Ulle och lunchade till EAT. Där måste dom tro att jag inte har nåt annat liv än att ränna på lunch med olika bekanta. Jag är ju där var och vartannan dag och lunchar. Sen gick vi till Life och köpte brun-piller och artros-medicin. Nu ska jag byta skitblöja. D börja stinka här just så frågade jag Jeff om han ha kacka och ett bekräftande "mm" kom till svar. Duktig.

Kommentarer
Postat av: LenaL

Hjälp vad stor Jeff har blivit!

2009-03-18 @ 20:41:29
Postat av: Tessa

Jo JÄTTESTOR, hjälp!

2009-03-18 @ 22:24:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0