Aktiv dag -nu ut

Här sitter man färdig med en iskall karhu och väntar på att de ska komma och plocka upp mig. Vi hade bestämt kl. sex, men något fick det att bli en halvtimme försenat. Förstår mig inte riktigt på de där. Man duschar (iallafall idag). Ja, man duschar, torkar håret om man inte vill att d ska frysa till is, täcker för alla jävla sönderklämda blemmor, och på med mascaran, vipps så e man färdig. Kläderna ja, man tar ut hela packen med t-toppar, behövde bara titta på dem, välja en, prova och så byxor till, -tada! färdig. Har aldrig varit mycket för det där med vela. Det som är överst bara typ, har inte så stor skillnad på krog- och vardagskläder, basic är min melodi (annat var det med syrran då hon bodde hemma, hennes garderob låg över hela rummet, rent och smutsigt blandat då hon aldrig kunde bestämma sig för vad hon skulle ha på sig. Sen karva hon ihop allt o fyllde tvättkorgen så tvätta mamma  =)

Har inte de bästa förutsättningarna för en lugn fylla idag med det tempo jag haft idag. Först var jag på babysim med Jeff och Li 11.30 - 12.00, sen åkte jag och lade Jeff o sova hos mamma o pappa, även Li lämpade jag av där. Chrille jobba. Sen åkte jag och tränade thaibox med Denise på Träningsverket, då det var slut så skulle ett bodycombatpass börja. Det skulle Susanna oxå på, så jag tänkte what the hell, kan ju prova. Sen var man bra mör. Hade svårt att hoppa, för då jag hoppade kändes det som om ett stort lila blåmärke hoppade upp och ner som en ballong utanför mitt ben. Jag är värdelös på att blocka helt enkelt, fick massor med slag i ansiktet oxå, inga hårda förstås, men ändå. Snacka om att ha LÅNG väg kvar tills man kan börja sparras ordentligt. Nu ska jag hopp i skorna (Ecco, har putsat dem med skokräm).

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha "över hela rummet" var bara förnamnet =)tur att man blir äldre å visare med åren!

2009-03-28 @ 18:14:03
Postat av: Mita

Lycka till med fyllan idag....misstänker att du inte behöver så mycket för att bli rund under fötterna efter en sån tuff dag!!!!

Va skönt om man vore liiite mer som dig vad gäller att göra sig i ordning för partaj....Have fun tonight!

2009-03-28 @ 19:22:48
Postat av: sandra

man kan alltid lita på ECCO!!

2009-03-29 @ 11:16:43
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Anne: jag hade kameran med, men idag hittar jag bara en massa bilder på mig och Victor (alla likadana), och några enstaka på Susanna o Erica, ett på Ramona oxå. Satan att man ALDRIG kommer ihåg att plåta ordentligt.



2009-03-29 @ 14:16:48
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0