Jeff - stor kille

Här kommer den lille badkungen igen:



Jeff har utvecklats så otroligt mycket de senaste 2 veckorna. Det kommer nya "ord" nästans varje dag. Och i ordförrådet finns nu bl.a:

Täta - äta
Mami - mumin
Ne' - måne
Bebi - bebis
Uiui - från början kiwi, men även allt annat i fruktskålen
Kiki - Stinky (i Mumin såklart)
Nena - Tjena
Tata - tack
Nanna - när d e gott
Ninni - främst välling, men även tutt och ibland dricka
Nä-nyy - flygplan, uttalas alltid med nån desperat hes röst

(Japp där fick du en lista igen Linda, haha)

Ikväll fick han syn på Pingu hos mamma o pappa, han har inte sett Pingu på flera veckor men han peka och sa nåt "pi-pi" minns int riktigt. Men det är alltid Ö! Ö! och pekning då han vill nåt. Han är mycket intresserad av vad som är i blöjan och vill gärna titta på "kacka", kastar sedan blöjan i sopis och stänger dörren noga efter sig. Han har nåt dille på dörrar, dom ska va stängda helt enkelt. Tädi, näh och nä-hä används fortfarande flitigt.

Han har börjat hämta skorna han ska ha på sig och sticker i foten dit.  Han har inget tålamod och river o kastar sånt som inte går som han vill. Nedanför vår balkong ligger alltid en massa grejer som jag måst försöka komma ihåg att plocka bort så inte Fastighets center gubbarna får psykbryt då gräset ska klippas o en massa gafflar och kramdjur ligger ivägen.

Mycket av det här har säkerligen att göra med Michelles närvaro, annan stimulans, och liiiiite mera uppmärksamhet då Michelle gärna håller på med honom. Emellanåt blir man lite orolig att hon gör för mycket här. Så ikväll släpade jag med henne på Sportaerobics till Avanica och förde istället barnen till mamma o pappa. Får se om hon ens kan lyfta Jeff imorgon. Hehe...

Kommentarer
Postat av: sandra

Chillie gör EXAKT samma med kack och kissblöjan.. granskar noga och skall kasta själv i sopis.. sen gör hon även samma med skorna. Hon hämtar skorna hela tiden och vill att man skall sätta på sig själv skor och henne med. Ibland kan hon va lääänge i hallen och sätta på skor.. mest robbes, dome lättast och få på. sen vill hon att man skal öppna dörren.. Gullis.. liite söt med blöja och robbes pjux, endast!

2009-06-18 @ 22:54:05
Postat av: Tessa

Naaw, hahaha

2009-06-18 @ 23:30:48
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Emma

Nämen gulle vad stor han har blivit!! :) Kram!

2009-06-19 @ 08:48:23
URL: http://litentigerlilja.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är roligt med listor! ;) Skall nog snart göra en själv... Det märks att William är i samma ålder som Jeff, har samma skaer för sig som ert söta lilla busfrö. Man får räkna med att hämta grejer om man lämnar balkongdörren öppen...

William är bra nöjd han med angående det som kommer i pottan. Till en början grät han när vi spolade ner bajset, men nu är han bara nöjd... Ha,ha! Det som kommer i blöjan är han dock inte lika intresserad av.

Njut av hjälpen ni har, låter underbart tycker jag...

2009-06-21 @ 19:46:07
URL: http://buslarson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0