Tisdagen...

10.40 Oops tänkte jag då jag väcktes av Jeffs yra godmorgon. Fick nästans panik. Men sen kom glädjen att jag fått sova rätt länge ändå. Trots att han vaknat 3 ggr under natten.

13.30 hade jag klipptid. Så jag packade ihop en knappast trött Jeff i vagnen och tryckte ner honom mot det sluttande ryggstödet. Han försökte frenetiskt sätta sig upp ungefär 20 ggr. Men HAN SKA SOVA, för jag ska ju o klippa pannluggen! Väl framme på KlippUpp tryckte jag in vagnen i ett tråkigt hörn o hängde hans svarta täcke över sufletten för att skymma sikten ännu mer. Min barnvakt Li sprang till Zoo Ligan och Jennie klippte mej. När jag var klar fick vi lite roligt då Jeff hade kastat vovvo, tutten o filten på marken o satt där o var så jäääävla pigg o glad.

14.00 Lunchdax. Li och jag var hungriga så vi gick till Sittkoffs i hopp om att de hade sushi idag iallafall, men nehe. Tog nåt annat o Jeff satt där o kleta med pommes frites o ketchup, allt för att få en "fridfull" lunch. Han hade ketchup i hela fejjan.

Efter d körde jag tvångs¨-söka-sömnen igen o d funka till slut då han somna så jag och Li kunde gå in till Zeipels o tryna. Li väljer hellre att gå till KappAhl än till Dillen, helt sjukt konstigt d. Hon fick ett par skiiitcoola svarta byxor + ett bälte. Hon har vuxit ur en massa jeans nu sen våren så d ska (tack och lov) inhandlas nytt nu till hösten, rooolit.

Oså gick vi via Hallen o handla sen hem. Lagade mat o for till Loikas, traskade ner till Kalmarnäsvägen och kikade på Anna K:s inköpta hus som de håller på och renoverar, myysit. Hem o svida om o iväg o träna thai. Hämta barna från Cikada där de var med och jobbade (läs förstörde) med Chrille, och till BP Rökkas o köpte pirog till mej o 3 korv m. brö till barnen till kvällsmål. Voilá! Och här sitter jag nu oduschad känner mig inte längre ofräsch då svetten torkat...


Kommentarer
Postat av: Kim

all min respekt är långt ifrån nog.

Är bara så himla grymt imponerad över vilken energi du har :)



hur gick d med duschandet inatt förresten? =)

2009-07-29 @ 11:20:24
Postat av: Tessa

Kim, ja just ja, d vart oduschat de, haha. Surpriiise!

2009-07-29 @ 22:11:02
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0