S V E T T I G T

Det finns ingen träningsform som får mej svettigare än B O D Y C O M B A T. Varje gång har jag svettpöl under mig vid stretchningen och det fortsätter lacka 10 minuter efter passet är över. Det är så skönt. Man är så glad efteråt och ett lugn sprider sig inom en (efter man fått i sig lite käk). Det är oxå av combaten som jag fått maxpuls och maxkaloriförbränning på pulsklockan (asså tro int att jag är fixerad eller nåt, det är bara intressant att ha pulsklocka, dock har min varit utan batteri i flera månader nu och jag kommer mig inte till att byta), riktigt bra träningsform som jag rekommenderar, lite koordinationsförmåga krävs förståss. Men annars är det skitcoolt och bra. I love.

Måsta ju ta kort på svettiga och knallröda jag:




Jag är mycket gladare idag av alla kommentarer ni gett på föregående inlägg. Tänk att man måste blogga ut för att få bekräftelse att man inte gör fel. Så osäker och ångestfylld blev jag. Men nu vet jag bättre och TACK för alla goa kommentarer. Imorgon ska jag äta kräftor hos Anne, och fortsätta att bara vara JAG - yiiiee!


Kommentarer
Postat av: Kim

ät (och drick) med nöje, you deserve it :-)

2009-07-30 @ 19:52:53
Postat av: Jenny

Skönt att du känner dig bättre.

Jag skrev en lång kommentar om ämnet, men det fuxxade upp så den försvann. Det jag tänkte skriva var ialla fall det att jag läste i Sandras blogg att nån tyckte hon blitt så tråkig på sista tiden. Liksom... blir folk aldrig nöjda??



Väljer man att stanna hemma med barnen, sköta dem i princip helt själv, kanske man har en man som antingen är borta väldigt mkt av nån orsak, eller som bara skiter i att vara delaktig i ungens uppfostran och skötsel - ja, då ska det klagas över att "hon borde ställa mer krav, hon borde gå ut mer, få mer egentid osv."

Men väljer modern att se till att skaffa sig mer tid för sig själv, då ska det istället ifrågasättas.



Jag tycker var och en ska få göra som den vill, så länge barna och en själv mår bra. Sen ska folk skita i vilket!

2009-07-30 @ 21:15:09
Postat av: Tessa

Ja det är då konstigt. Nä det är nog så att folk som trasslar sej i ens liv har det kanske mest trassligt själv. Även om jag kännt mig stark i mitt flängande så vart jag bara mer och mer osäker på om det var okej att fara ut o "supa" när folk orkar klaga. Men alla som skrivit har skrivit så vettigt och jag fick styrkan tillbaka, thank god!

2009-07-30 @ 21:27:16
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0