Mer ork

Middagen
Nu har jag lite mer ork att skriva än igår. Vi var ju då på barbecue till Loikas på Solberget. Vi (läs killarna, de stod alla med var sin gaffel vid grillen på terassen medans vi mammor var inne med 7 barn) grillade och åt så smarrigt. Vi har aldrig träffats hela familjer tidigare (alltså Sandra, Robbe, Chillie, Mia, Hugh, Lochlainn, Gabriel, Lina, Johan, Natalie, Nick, Jag,  Chrille, Li och Jeff) så det var riktigt skojigt och stojigt
.

Min kamera är ju slut. Men jag fick en par bilder med mobilen:


Du tar inga brandbilen iallafall! Jeff, Chillie och Nick "leker"



Småkusinerna Gabriel och Jeff leker med torktumlaren. Jeffs favvosysselsättning. Då man kommer till Lina o Johan så stannar alltid Jeff i grovköket och börjar snurra o peta på knapparna. Nu lärde han Gabe oxå. Sött!

Först gick papporna och badade bastu och pool med barnen.
Gick inte exakt som planerat då den enda va klar förrän den andra, så ingen barnfri stund nej. Men när barnen badat klart så satte vi småttisarna o sova, sen gick vi mammor i "lugn och ro" och bastade och poolade, storbruttorna hakade på på lite förlängd badning. Li och Natalie var med och balsamerade sina mammors hår. Chrille tog sin nyktra lekamen och en sovande Jeff med sig och for hem här i nåt skede oxå.

Li och Natalie gick o lade sig, Mia, Hugh + barnen åkte hem. Snart tröttnade även Sandra på alla fyllskallar och lämnade sin 2 meters karl i trygga händer hos oss. Plötsligt var Hugh tillbaka, haha. Herregud, fylleslag utan dess like. Halv fem - fem kom man i säng, trugade i den sista droppen öl, smart som en rumpnisse. Jag sov över där.

Kommentarer
Postat av: Kim

hur fan överlevde du dendär kvällen?! Kul vverkar ni ju haft iaf =) huvudsaken d =)

2009-07-12 @ 14:41:35
Postat av: Camilla

Fullt ös verkligen med ungar o sprit =)

2009-07-12 @ 19:26:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0