Lördagskvällen

Vi började med middag på ångbåtsbryggan jag och Susanna. Mia mötte upp oss o så körde vi 9 håls äventyrsgolf (jag vann). Sen cylade vi alla 3 till Susanna på Lotsgatan o inveg hennes inglasade balkong med en massa cider o nötter. Bajkade tillbaka ner på stan, betalade in till Arken och gick till Indigos uteservering o minglade innan vi gick tillbaka till stadshotellet (före i kön) o svängde våra lurviga på övrevåningen där DJ Totte spelade skitabra musik. Jag dansa mej totalt genomsvettig. D va så kul!




Ni som inte gillar fyllesnack kan sluta läsa här.
Och senare mot soluppgången så spåra d ur. Minnet måst jag ha tappat nånstans på cykelfärden från Arken till Knorringbryggan. För dit skjutsade jag Mira, som tydligen har ramlat av nånstans påvägen utan att jag märkt d så hon var blodig på knäet (sorry Mira, asså jag hängde inte alls med där), där samlades en massa gäng o vi satt o tjattra, jag drack inte en droppe eftersom promillehalten min fortf. var på stigande.

Vart akut ostbollssugen som man kan bli sådär på morgonkvisten. Så efter att jag frågat förbikörande polisen ifall de kunde åka till Select o köpa en påse åt mej, o fick nekande svar, så ha ja cyklat till Select själv, tror jag skjutsade Annica, o inhandlat ett stycke påse ostbollar (cykeln hade jag vackert tagit med in i butiken, vart jag påmind såhär idag). Om jag ramlat nånstans påvägen vet jag inte, men jar har bula i bakhuvet och riktigt ont på insidan av låren o ett argt lila blåmärke där. Efter en kul helkväll så ska man tydligen se misshandlad ut.

Jag är sommaralkis.
              ***

Kommentarer
Postat av: Petra

Donny fyller i dina luckor med att du bet honom i bröstet och hans kompis i nyckelbenet så de trodde de skulle dö... ,o)

2009-07-26 @ 21:30:50
Postat av: Tessa

Jaha, tacka honom så HJÄRTLIGT för påminnelsen, jävla varulv man e :)

2009-07-26 @ 21:52:30
Postat av: Kim

håller med om d..jag fick ett nafs i örat. Kanske skonsammare, who knows.

2009-07-26 @ 22:09:27
Postat av: Elin

Ska jag berätta vad du sa när jag sa att du måste gå ner och handla eftersom vi hade stängt en kvart tidigare????

2009-07-26 @ 22:12:19
Postat av: Tessa

Oh noooo Elin....

2009-07-26 @ 22:26:26
Postat av: sandra

men herregud!!! hahahahaha... du e ju för faaaan helt galen.. i love it!!! hr ju själv kommit STEN in på select i mina dar, men då för att jobba;) Det e bra att du håller fmiljefalggan högt. VÅGA VÄGRA VA TRÅKIG!!!!!!!

2009-07-27 @ 12:56:42
Postat av: Mira

Ingen fara Tessa :) Jag skulle ha hållt i mig lite bättre bara, hahaa... Och ingen sommar utan minst en skråma på kroppen ;)

2009-07-27 @ 19:50:13
Postat av: Lena

Haha, du lyckas alltid med ngt galet roligt xD Synd att man inte var på Select och såg dej och cykeln ;P

2009-07-30 @ 22:43:39
URL: http://lenaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0