Turister i stan

Idag har det varit lugnt på jobbet, några ålänningar har varit in, men desto fler finska turister. Jag har inget emot namnet Maja och inte heller Lotta, men varför ska finnarna kombinera det som Maia-Lotta. Förstår inte.

Annars var det skitkul att vara på jobbet igen. Inventeringen är över, det är mycket städat i butiken, jag har surfat på leksaker och plockat och fyllt på lite i hyllorna. R O L I G T. En tjej på Robert´s trodde jag skojade när jag berättade för henne att jag längtade tills idag då jag skulle få jobba. "Är du ironisk nu?" frågade hon. Det är underbart att älska sitt jobb. Nu hoppas jag att jag ska få komma med på julmässan i år. Det var ju tänkt att jag skulle med för 2 år sedan, men mitt i allt var jag gravid och oplanerad i julschemat 2007. Så jag blev hemma. Har aldrig varit på leksaksmässa och det skulle vara så roligt!

När jag kom hem möttes jag är världens gulligaste bebis, med världens bästa pappa. Stortjejen har sovit hos sin mommo o moffa och har inte kommit hem än. Men snart borde hon dyka upp, med Jenny och Joel som skulle plocka upp henne (så slipper man köra ut bilen ur garaget och hela det där halk-bestyret).

Jeff vart gnällig för en halvtimme sen, så frågade jag honom ifall han ville se på Pingu, då kom ett sånt där gnäll-skratt, typ "jooo, för jag orkar inga stååå meeer". Nu gnagar han på ett förbrunat äppelskrutt, kompost-Jeff.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag tror du bestämt har en bra period i livet just nu , njuter på jobb samt fint familjeliv...prima prima!! =)

2009-01-18 @ 18:08:45
Postat av: Tessa

Ja du har nog rätt Camilla. KAN det bero på att Chrille inte jobbar?!!?!?!?!?!?!?! =) SKÖNT.

2009-01-18 @ 20:32:15
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andreá

Schyst att livet leker!

2009-01-18 @ 21:08:45
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja där ser du förresten man kan må bra på Åland på vintern också =)

Det är bra att ni njuter så länge friden varar med hemmapappa!

2009-01-19 @ 09:30:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0