Till mina älskade läsare

Statistik





Asså jag bara ÄLSKAR er läsare. Fattar ni hur ni peppar mig till att skriva mer och mer.
Med dagligt antal läsare på ca 100-120 st och upp över 250-350 st sidvisningar per dag är på samma gång skrämmande som smickrande. Skrämmande är att många därute vet typ allt om mitt liv, men jag känner väl till ca 20% av dom som läser, hur många anonyma läsare möter inte jag på stan? De tittar kanske lite extra noga i ansiktet på vad det är för finnar jag pratar om på bloggen, som  VET att jag har menskopp och som känner till att jag somnade på Hägges avskedsfest etc.

Smickrande på samma gång är ju att jag har så många återkommande, trogna läsare som tycker om att läsa vad jag skriver. Folk gillar väl när man lämnar ut sitt liv. Det gör jag ju även muntligt. Döljer inte mycket inom mig, ut med allt bara. Som en öppen bok. Det är jag. Tjoho Tessa Helsing! Nej, jag lägger inga ut nå nakobilder på mej själv (bara på barnen), där går gränsen!


Kommentarer
Postat av: J

En anonym läsare här! Gillar din blogg skarpt och har blivit beroende av den. Inte ska du bry dig så mycket om att alla vet allt om dig. Vi bor på Åland så det skulle dom veta ändå :) Nu får du ju chansen att berätta en korrekt version av det själv istället för skvaller. Perfekt va!?



På tal om naket så kan jag ju inte påstå att du hade mycket kläder på dig på julkortet..Men snygg som du e så går det väl för sig att se på..Haha.

2009-01-31 @ 22:20:50
Postat av: sandra

Jag e oxå addicted till din blogg darling.. Destu mer skit, destu bättre;) Sen det ju så fruktansvärt smart sätt att fälja med hur ungarna växer därhemma.. söta helsingar e vi allihopa...allihopa...

2009-02-01 @ 09:55:26
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: R

Även jag är en annonym läsare. Kikar in ibland o finner dina texter mycket underhållande :) O dina ungar e ju helt underbart söta!

2009-02-01 @ 10:45:21
Postat av: Anna L-B

"Jag heter Anna och jag är Tessa-blogg-o-holist", garv. Emelleanåt går det ngn vecka när jag inte hinner kolla och sen slänger jag in mig för uppdatering av vad som hänt när vi inte hunnit träffas på ett tag heller emellan. Perfekt. Keep up the good work, pinglan!!

2009-02-01 @ 18:17:00
Postat av: Camilla

svägis vet du att är dig trogen läsare...händer att jag öppnat din blogg före knappen till egna mailen men då måste jag gå tillbaka när jag gör sånt.. =)

2009-02-01 @ 18:57:59
Postat av: Tessa

Hahaha, ni e härliga.



Anonym nr. 1, dvs. "J". En point där att jag får chansen att berätta den rätta versionen själv, perfa! Hade jag ju inte tänkt på själv.



Och till anonym 2 "R", garv, nä d förstås, julkortet va ju verkligen NAKET, se där se där...haha.

2009-02-01 @ 19:55:39
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Imponerande med så många läsare! :D Tänk om ALLA skulle kommentera! Det skulle va en härlig syn, fast jobbigt att svara alla xD haha

2009-02-01 @ 20:51:21
URL: http://lenaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0