Sjuka o friska

Inatt har jag sovit 10 timmar med öronproppar 1.30-11.30. Trodde klockan va sisådär 9 då jag vaknade, men projektorn visa 11.30 i taket. Hoho! Li är friskare, har grannflickan Lonia här och leker. Ifall jag inte berättat så har det flyttat in en 7 årig flicka i trappan som är här hos sin pappa vartannan helg (åtminstone). De leker skitbra. Lonia har haft både magsjukan och feber i veckan, så hon sa att hon inte kan bli smittad mer  =)

Jeff hade 40,5 grader imorse, bra loj. Men efter en supp så drack han 1 dl saft och en portion med gröt. Sen vägra han somna på balkongen. Men efter att han legat där 45 minuter, och jag varit och ruskat vagnen några gånger på begäran somna han. Men tydligen var det intressant att ligga och titta på träden som vinden blåste liv i.

Nu ska jag passa på att ta en dusch (bad) tvätta håret. Ramona skulle komma och sminka mig lite inför galan. Klänningen bore strykas, inga skor har jag heller. Men klänningen går ner till golv så Sandra sa "men vafan, ta Eccoskorna!" Haha. Sääkert. Skulle vara kul med ett maffigt halsband, ska rota lite i skåpet.

Jag har förresten fått hosta, men det hindrar ju inte en att klämma ner käk o vin. Ett varmt bad nu först...

Såhär myser Jeff med sin vovve, svansen (som oftast är mörk grå och stel) under näsan och in i munnen emellanåt:


Kommentarer
Postat av: Bara jag

Om lilla Jeff har sådär hög feber så skulle jag ta för givet att det inte var magsjuka utan en reaktion på att febern stiger snabbt. Småttingar börjar ofta spy då.

Infektionen de har i kroppen sätter sig även på magen och irriterar slemhinnorna där, precis som slemhinnorna i halsen och näsan.

Se till att hand dricker massor, dels är det bra för febern men oxå som ett skydd i magen, vatten är bäst då.

Hoppas du får kul ikväll, ta nån extra jägermeister så är du säker för bobbor :))

2009-01-24 @ 13:33:31
Postat av: Tessa

Men han spydde först och fick feber ett halvt dygn efteråt....hmm...nej fan, jag kan ju inte med starkt. Måst hålla för näsan isåfall =)



2009-01-24 @ 14:58:12
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Tack förresten =)

2009-01-24 @ 14:58:29
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Malin

Den verkar föra med sig hög feber den här magsjukan, Melvin har också haft närmare 40 grader. Så du fick i honom 1 dl saft... jag får inte lillpysen att dricka någonting jag, hur många suppar jag än petar i honom. Den där vätskeersättningen var ju jättegod, hmm... NOT. Idag har det i alla fall gått ner lite välling.



Är nyfiken på den där projektorklockan i taket, asså hur fungerar den? Var har ni skaffat en sådan?



Ha så skoj ikväll nu!

2009-01-24 @ 19:28:11
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Kim

Hoppas du mår bättre imorrn än du gjorde sist ;)

2009-01-24 @ 22:30:04
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Jag mår toppen! Höll mig i klänningen igår.



Ja konstig sjuka, fy vale. Jeff är nu sval igen, fast Li har feber än, men hon springer på som om hon vore feberfri.



Malin, ja det har varit lite si och så med drickandet, men jo när han varit rikigt törstig eller hungrig så har saft och välling gått ner. Jag tog vätskeersättning och blanda det med vatten som man ska och sen med saft. Idag dög det inte ur flaskan eller pipmugg, men ur mugg med sugrör (som Li drack ur) gick finemang! Projektorklockan köptes från Wickströms tror jag. Den är helt suverän och lyser ju vad klockan är och utetemperaturen i taket. Bekvämt. Köp!

2009-01-25 @ 13:49:36
Postat av: Malin

Vah, shit va smidigt! En sån ska vi definitivt skaffa. Minns du vad den kostade?

2009-01-27 @ 09:26:38
URL: http://melvins.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0