REA

Asså jag blir galen på REA (älskar)
Idag skulle jag bl.a till Dillen och inhandla lite grejs till Li. Nå givetvis så hamna jag ju efter svägis in på KappAhl. Hon hade ½ reapriset mess i sin tlfn från KappAhl. Fann en kofta till Li. Men det behöver hon. En tunnare grå för 6,50 EUR. INGA dyrt. Sen flängde jag till norra ändan av kommunen, Holmbergs, och valde ut folieballonger till kalaset, för givetvis ska succén från förra året återstå! Då jag var i krokarna så köpte jag en elektrisk tandborste från Kalmers till henne i föd.present. Ringde några samtal, bl.a för att veta ifall Baby & Sjukvård har Padwico babyvakter. Svar ja.

Sen mötte jag upp Lina & Anna K en snabbis och så hade Linas lille Nick på sig nå underbara ylletights från Baby & Sjukvård. Jag gasade dit för att införskaffa ett par likadana till Jeff. Men de var slut, så medans jag höll i ett par BOBUX innetossor istället, så säger försäljaren:

-Du vet väl att vi har 30% på ALLA kläder, förutom just de du håller i".

-VA??? HAAR NI!?

Ut över gatan till bilen, fram med P-brickan som jag hade glömt sätta fram. In tillbaka och GLOOO. Jag fyndade ett par tunna ylletights åt både Li och Jeff. Perfekt speciellt för Li då hon hålls varmare ifall hon har endast tights, så kan hon ha tights UNDER dessa ceriserosa ylletightsen. Snygga dessutom. Så passade jag på att köpa ylle underställ till Jeff oxå, som han kan ha under vår/höst halaren när denna råa vinter lagt sig. När jag betalt och var glad, tackade och gick, vände jag snabbt på klacken, med lite pinsamt leende och klämmer fram:

-Förresten, varför jag EGENTLIGEN skulle hit var ju ang. Padwico babyvakter.

Hon skratta o undra ifall d va jag som hade ringt, och tyckte det var lite kul att jag vart så bortpratad. Snacka om LÄTTLURAD (men glad) kund.

När jag gasar vidare på Norragatan möter jag Lina o Anna igen, trycker ner rutan och de meddelar att de FYNDAT på Coola Barn. Det var fem före att jag bromsat, parkerat och gått in dit oxå, men jag hejdade mig. Jätteduktig (sen dyker jag in på Tradera när jag kommer hem och budar sönder vänster musknapp.)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Caj kommenterade åt mig när jag visade upp mina dagens fynd att varför måst jag fara till täby o shoppa när jag fyndar så fint här...hm... inte riktigt samma känsla att gå här en hel dag.... men visst tusan är ju reor roliga håller jag med om när man känner sig som en vinnare! =)

2009-01-15 @ 07:20:59
Postat av: Tessa

Haha, jäla Caj.

2009-01-15 @ 09:34:59
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: LenaL

Jag har just kommit från en liten shoppingtur till Stockholm. Dom rear ut galet mycket fina kläder och bebis och barngrejer till 50 procents rabatt och mera på vissa ställen. Jag har fyndat jättefina grejer!

2009-01-15 @ 11:44:58
Postat av: Andreá

De e tamejsjutton tur att peter haft min bil hela veckan, annars sku jag väl ha shoppat sönder mig på en massa. Men sånt där underställ till aron sku va skitabra. Men de e väl slut sen när jag får bilen tebax.

2009-01-15 @ 15:14:54
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0