Min förmiddag

09.40 traskade vi hela familjen mot Wäktars med Spiderman. De har julutsopning på dagis idag och självfallet hoppade Li i sin spidermandräkt. Puss o kram bye bye så gick vi andra 3 vidare till Ålandsbanken. Där tömde vi 2 spargrisar som mamma o pappa sparat i åt Li och Jeff, satan i gatan vad jag pillade och petade för att få ut en peng i taget ur den lilla "my first bank"-grisen. Övervägde att kasta den i golvet i en plastpåse. Vi passade på samma gång på att sätta in 2007 och 2008 års julpengar till barnen från fammo Runa (som legat i kryddskåpet (läs allt-i-allo-skåpet) i över 1 år, ordning o reda!)

Chrille, som går morgonpromenader VARJE morgon i minst en halvtimme - tre kvart, tyckte att det skulle bli "för kort" promenad om vi gick hem "redan". Så vi gick vägen via museet och till Lindan parken och gungade med Jeff innan vi gick hem. Vi kom hem först vid elva, och då började Jeff bli trött igen. Han har nog börjat på diet för han ville inte äta, NÅNTING. I balkongvagnen och znark redan 11.30, trots en bra natt, med bra sömn.

Jag har inte varit upp en enda gång i natt. Chrille minns inte rikigt om han varit upp en eller två gånger, en gång imorse vid sju för käk. Så när Jeff började grina vid halv åtta, tänkte jag mig inte tillåtas att stiga upp, så jag tog med honom till vår säng i mörkret, sen somnade han på min arm, jag var utvilad och kunde inte somna om, där låg jag med domnad arm i en timme. Då smög lilltossan in i rummet och satt där brevid oss i mörkret, pajade på min kind, min arm och på sovande Jeff. Och håller på o viskar (håll i er nu, det är nästan lipfaktor).

-Han e så gullig. Nåå han e så sööt när han sooveer. Hon pajar sakta på hans hand och kind. Självklart vaknar ju Jeff av detta, men klockan är halv nio så han FÅR vakna. Han sätter sig yrvaken upp i sängen med tutten i mun. Li ger honom världens mysigate morgonkram och säger:

-Å tack mamma, tack för att ni skaffade en lillebror till mig. En såhär söt lillebror. Jag älskar haaann.

Krus krus krus.

Nej nu måst jag sätta på en maskin tvätt. Har tänkt göra d i en timme, S L O W M O T I O N.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0