Julfesten

SKRIVET ONSDAG KVÄLL (bloggen ceppa DUKTIGT igår så jag kunde inte publicera inlägget, men det kommer här).

Okej okej, jag vet att det är sent, men NU ska jag dela med mig av julfesten på Arken i måndags. Det var ju då Köpmannaföreningens julfest. Han där kökarsbon "trollkillen", vafan heter han? Uppträdde med en par trolleritrix, och hade "julkort", jag skratta så jag nästans pissa ner mig. Asså hur jävla rolig får man va. Han uppträdde bl.a som "Jukka från Finland & Nisse från Sverige". De skulle sjunga Ekorrn satt i granen tillsammans, men Jukka vägrade sjunga nån jävla barnvisa och avbröt hela tiden med t.ex:

-Vaddå, satt ekorrn i granen, var stammen ihålig eller?
Vilket blev: Ekorrn satt på en gren i granen...

Jukka avbröt igen:
-Asså skala kottar? Har du nånsin sett någon SKALA en kotte?
Vilket blev: skulle plocka frön från kottar...

-Hoppa han från tallegren... Jukka: MEN VA SATAN, VAR DET INTE JUST EN GRAN!

Sådär var det vid varje mening och jag dog nästan av garv. Gu vilken rolig kille. Köpmannaföreningen höll lite tal och uppmanade fler köpmän att ha bättre öppettider i stan. Asså jag kan ju hålla med om att Zeipels har de bästa (för kunderna, asså, kanske inte för de anställda  =) öppettiderna, Magique, Zic Zac har även de rätt så generöst. Men ALLA ANDRA DÅ?! För att inte tala om Sittkoffs, JAG SKÄMS över att bo i en turiststad där butikerna i en galleria stänger klockan 14.00 mitt i högsommarn. Då är jag hellre stolt slav under "öppet sju dagar i veckan".

Jag var faktiskt lite rädd för att dricka, då det vart medvetslös -blackout-fylla sist. Så jag höll mig till det som bjöds till maten och sen en par-fem cider i nattklubben. Jag var i bra skick och är riktigt stolt över att årets första fylla hölls på stabil nivå. Jag var inte ens fullast vid bordet! KappAhls flickorna var så på G så de överröstade stackars kökarsbon. Men de var ju glada. Jag hade bra sittplats brevid Lena som bjöd på både rödvin, efterrätt och baileys  =)  MUMS! Tack Lena.

Sen gled vi ju givetvis ner till nattklubben för att rocka lite till bl.a "pokerface" i pausen, jag stod även längst fram med min trogne bloggläsare Kim och rocka skiten till Soundway utan Carola. Plötsligt glider chefen in med 2 flarror skumpa. Det blir man ju snygg av. Ett glas fick räcka och jag tror nog han fick slut på båda paavorna. Jag var givetvis kvar till stängning och fick som tur var skjuts av Kim, SOM KÖRDE, *bugar*, att jag inte fick för mig att promenera hem i nylonstrumpisar. Dagen efter mådde jag, trots min stolta fylla, som ett arsul. Chrille måsta åka och jobba kl. 11, så det var bara att lag sig upp och va glad mamma d. Tur att man har en "äh, jag klarar mig, vila du mamma" -förståndig tös, när minstingen somnat i vagnen. Har ännu lite sån där krappis smak i munnen. Jag ska försöka mig på ett lugnare 2009. Försöka dricka "som folk" när jag väl dricker, och inte ösa in så mycket som möjligt innan baren stänger.

Och lite bilder, klicka på bilden för att se den större Sandra.
     
Dillen                                   Dillen/Roberts                    Zko/Dillen

        
Jag fick juh TVÅ Baileys   Kolla in psykot i bakgr.     Mkt glad chef


Och ormgropen i nattklubben

Nu väntar vi på personalfest som jag aldrig varit med om i Zeipelshuset. Vill! (Fast inte på ett tag, e fortf. torr i mun, ska va på torken lite först)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Perfekt klänning att försöka gå ner i spagat med =)

Bra drag verkar det ha varit också!

Tur att Kim fixa hem dig så du förutom armbåge o tån sku dra på dig urinvägs till =)

2009-01-08 @ 12:06:30
Postat av: Kim

p-p-p-pokerface =)

Fattar fan inte att du var sjuk dan efter =)

du var ju int alls full ju. Dead serious.



Tack igen för en skitkul kväll =)

Skjutsen? Åh, det var så lite så =)

2009-01-08 @ 16:09:40
URL: http://dressed-for-success.blogspot.com
Postat av: Tessa

Haha, Camilla, måste du lägga märke till ALLT!



Nej Kim jag fattar inte heller hur jag kunde må illa dagen efter. Skumpan som Anders bjöd på måste d vart, eller den vanliga blandningen, cider, vin o öl. "Never" more.

2009-01-08 @ 20:06:48
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sandra

hahahah.. TACK!!! detdär med att man kan se bilden större om man klickar på var ju helt jävla suvve... harinte bara pissig rygg, jag har pissig syn oxå...hahah

2009-01-08 @ 20:56:55
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

...och pissigt IQ hahaha

2009-01-08 @ 21:53:47
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Varsågod Tessa :) Det var riktigt roligt i måndags, har ju inte återhämtat mej ännu, känslomässigt, haha. Vi får inte glömma tanken på personalfest bara, för i så fall så lär det ju aldrig bli ngt :)



Den där bilden.. .Jag ser ju ut att va såååå LÅNG :O :S

2009-01-08 @ 22:27:24
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Oj jo Lena, du ser ju ut som en och nitti! =)

2009-01-10 @ 20:08:30
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Haha, ja och jag är 1.68 :O

2009-01-11 @ 10:21:14
URL: http://lenaworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0