Inte nog med ett sjukt barn...

Men voi vittu. Imorse efter att Jeff fått sin morgonvälling och somnat om (och jag nästan) så vaknade jag av ett hejdundrande skik, inget vanligt asså. Jag rusar till honom och där ligger han i sängen inkletad i en massa spyor. Jag bär honom till badkaret och medans jag bär honom som om han bar smittan spätelska gulpa han upp 3 böor till som hamna lite här och där. Sen fick han bada och lattja medans jag skurade hans TYG resesäng. Satan va irriterande. Bäddade nytt med handdukar och filt som madrassimitation, och lade honom på nytt efter en halvtimme. Ner till tvättstugan och satte spykläderna i maskin. I säng med 150 i puls, lätt att somna? Nej. Kamin-Li hade snikat till oss och lagt sig skavfötters i mitten. Varmt. Precis då man fått pulsen i viloläge kom det repris på förra skriket, mera spyor. Efter städningen och badningen lade vi oss på nytt och så var det dax för ett skitlass klockan sju. Sen somnade vi.

Chrille steg ovetandes upp med barnen vid nio, utvilad efter att ha sovit en hel natt med öroproppar. Undrade ifall Jeff skitit inatt. Öööh!? Joo, OCH spytt 2 ggr + att Li vaknade, lipade och hade feberyra klockan två och vägrade ta värkmedicin för att det är så äckligt. Gissa om jag gick och lade mig igen. Sen måsta Chrille på ett ärende, då låg jag på soffan med Pingu på, när han var tillbaka efter ca en halvtimme gick jag i säng, och sov till TRE!! Nu käkar jag vitpepparkorn i förebyggande syfte, för jag tänker INTE få magsjukan, för jag ska på IDROTTSGALAN iförd långklänning på lördag!!!

Li spydde en gång då hon steg upp. Och Jeff har hunnit dra 2 spyor till idag, en med blåbärssoppa, kul för kläderna. Tvättmaskin går varm...hoppas ingen granne ska tvätta idag.

Kommentarer
Postat av: Camilla

övrig sjukdom går an men spysjukan undviker jag gärna, åh fy när så små har det som inte kan säga till heller. Förstår absolut bära som spetälske drabbad....huj!

2009-01-23 @ 16:28:30
Postat av: Camilla

Och bli inte sjuk du med för du ska ju vara min bordskavaljer typ =) in m mycket peppar för dig o Chrille bara!!

2009-01-23 @ 16:30:06
Postat av: Mita

NEJ UUUÄÄÄÄÄÄ!!!! Fan, mosa 200 pepparkorn i en liter vodka så är du nog på G imorrn!

Jag ska oxå på galan imorrn MEN ska du ha lång aftonklänning??? Jag skulle helst slippa det med tanke på att man ska rocka fett på småtimmarna....åååh, jobbigt....

2009-01-23 @ 16:35:05
URL: http://mita.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Men vafan, jag har aldrig varit på gala, kan man int ha långis dårå? Och nog borde man väl kunna rocka i långis? Ska FÖRSÖKA att int supa ner mig så den spricker. Haha 200 peppar i vodka, yess.

2009-01-23 @ 16:40:56
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sandra

säger som Mita: långklänning???? snyggt!! Se till att sköt dig sen, å inga hålla på och moona och somna ute nånstans sen.. det passar inte i långklänning ( fast ta pantalongr under IFALL!!)



Stackars ungar ( och mamma ) fittoralla om ni orkar ha osis med sjuka barn i familjen... Hoppas dom kvicknar i så du kan supa på lördag,,,,

2009-01-23 @ 16:55:08
URL: http://babychillie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0