Gräsis

Yngkliga karlar
Först är mannen i huset sjuk, febrit, frisk, febrig igen. LIGGER givetvis i soffan eller sängen alla dessa dagar, jag påminde honom EN gång om att han ju kunde rööra lite på sig, att han inte får ryggskott (som han ALLTID får då han är krasslig och ligger ner). Nåväl, imorse var det kört. Nu är han på Cikada och kurerar sig IFRED. Lär ju ta en vecka om han tror att d ska bli bättre av att ligga ner. MAN SKA RÖRA PÅ SEJJJJ.

Så att, nu pusslar jag med det ena och andra för att få allt gjort
 Har bord på Bettans och dit skulle jag och plocka om idag vid stängning, då svägis ska dit och ta över stången imorgon, jag får stoppa mitt under bordet i lådor. Nu var det ju så att jag hamnade hos Lotta efter dagiset. 16.40 lämnade jag både Li och Jeff där (eftersom där bara var 4 barn från förut i åldrarna 4, 1 år och lilla Pärla 2 mån, Lotta tyckte väl att mina skulle smälta in i mängden. Så jag typ GLED hem på isen. In i bilen hemma och till Bettans. Plockade om i all hast, härrigu, fanns ju knappt nåra kläder kvar, hade gått massor, kul. Men nu har jag ju ännu lite stuff som ska dit imorgon, lådor att ha kläderna under bordet i. Jeff ska till Rådis 10.30. Så jag planerar att kasta in lådorna där påvägen. Men, man vet aldrig hur d går. FÅR SE om jag lyckas med mina planer.

Jag är alltid så organiserad då jag är ensam med barnen
För när Chrille är hemma då räknar jag alltid automatiskt med hans hjälp, fast den inte är självklar, ibland har han även tider att passa, trots att han jobbar hemifrån. Imorgon ska mamma o pappa vara barnvakt till båda fisarna då jag jobbar 16.00-20.00. Oj han är på semester nu Chrille, med laptopen i sängen, i tystnaden, jag är kanske lite avis på hans sjuka rygg, eller inte. Imorgon har Li ledig dag, så det är jag och barnen. Kanske gör nåt mysigt vi tre.

Kanske jag ska va lite organiserad och gå och lägga mig i tid oxå...

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja det är konstigt vad man kan få saker att hända när man är ensam om ansvaret men när man är två nära så förväntar man sig hjälp utan att man sagt något om det, bara att den andra ska se, som inte alltid sker....

Ja vem var det som var från venus o vem från mars... ??? =)



Jag finns! fast jag är lite snurrig ibland o inte alltid har så stor framförhållning... när jag nu kommer in till vår stora stad =)

Om du behöver hjälp med något alltså!

2009-01-30 @ 15:05:17
Postat av: Mita

Go Tessa, du e fan så alert! =)

2009-01-30 @ 20:19:13
URL: http://mita.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Håu håu, ja visst e ja =)



Tack Camilla för omtanken. Venus o mars ja. Hoh ho, tur att Caj oxå har sin grotta han kan vara i.



GROTTMÄN(iskor)

2009-01-30 @ 20:55:09
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0