Flärrrr

Någolunda nyligen hemkommen från jobb (ca 1 timme sen). Var via mamma o pappa o hämtade Jeff, som tydligen hade betett sig exemplariskt. Han är en sån där glad lämna-bort-kille, men gnälla-när-vi-är-hemma. Han hade fått en "egen" fjärkontroll som han stod o låtsades zappa med när jag kom. Han stod och lutade sidan coolt mot sängen men gled ovetandes ifrån med fötterna så han damp omkull. Lite småklantigt må jag säga (måste komma från Linde-släkten).

Nu sitter jag och måkar i mig PIRKKA slät potatischips och PIRKKA smältost med en stor klyfta vitlök i. Det är ett recept jag ätit sedan barnsben. Det var min kusins pappa i Korppo som åt det och vipps så var det ju med till Åland, och jag har ätit på det här viset sedan barnsben, fy helvete va gott det där!


Ser ju för jävla äckligt ut förståss.

Ska se på ett avsnitt Desperate Housewifes medans d finns nåt kvar att knapra på. Sen i säng. E trött. O Jeff lär ju int va nå snällare inatt mot vad han var förra natten. Då höll jag på att få tarmvred. Lär ju int fastna med Super Mario i sängen eftersom Li har det med till mamma o pappa  =)  Men natti anyway.


Kommentarer
Postat av: Malin

Jaså Jeff krånglar också fortfarande... tänkte på dig när jag stod och svor vid spjälsängen runt tre inatt. Chips och smältost?

2009-01-30 @ 21:42:37
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Jodu Malin, han krånglar, o duktigt. Hahaha, jaja, d e bra att nån annan e vaken vid spjälsängen mitt i natten o tänker på mej. Vid halv sex lade jag mig på golvet i garderoben där han sover, perklade på i en kvart tills han gav upp och däcka till halv tio.



Såg i mun hans idag att han har en massa svullnader med många tänder som kommer. "Int undra på" tänker många då, men asså det är jädrans konstigt hur alla de där känsliga perioderna överlappar varandra, ibland kan en enstaka dag och natt vara problemfri, men dom kan jag räkna på en hand sen han föddes typ.



Jooo slät chips med smältost och vitlök, så satans gott!

2009-01-30 @ 21:47:51
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

???? Lindes småklantigt....nej nu!!!! so wrong!!!

Vad sa du att han hette i efternamn??? hör lite dåligt ibland... (när jag missat örontvätten =))kram vännen o natti!

2009-01-30 @ 22:00:46
Postat av: Andreá

Alltså smältost till dip... Låter märkligt.. Måste väl pröva nån gång. Pepparkaka m ädelost trodde jag heller inte sku va bra, men de va skitagott.



Va jobbigt att ha sånadär nätter. Hujedamej. Aron har haft två lite smågnälliga mammiga dagar nu,lite jobbigt faktiskt. Undrar va de e.... Kanske man sku äta maten som serveras så man slipper va hungrig.. kanske, och inte bara slurpa i sig mjölken och tacka för sig.... Jäkla ungar, men dom e ändå så fina o gulliga.

2009-01-30 @ 22:20:36
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jovisst är dom gulliga (när dom sover). Haha, otroligt hur det funkar här i världen att man glömmer på fem röda att man just var så irri, så vill man bara ta upp och pussa o krama. Men dom e fan inga roliga när dom ligger där o nåjsar mitt inatten heller. Nej moppehjälm på borde ljudisolera bra.



Natti, kram svägis (Linde)

2009-01-30 @ 22:31:09
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: sandra

i remember!!! helsings-dipen kalla jag den, men den va asså från korppo? ;)

2009-01-30 @ 23:21:26
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Eva F

Ja smältost med vitlök kommer jag ihåg, äter ni fortfarande gröt med frysta mosade jordgubbar till frukost också? Det serverades då man sovit över någon helg på Framnäsvägen...

Hihi nu kommer jag även ihåg de stackars taxarna, Ronja och Molly, i dockkläder. Protesterade gjorde de inte heller, sötisarna.

2009-01-31 @ 09:10:16
Postat av: Tessa

Garv Eva. Kul med gamla minnen. Men jo, den där hemlagade jordgubbssylten som togs ur frysen och halvtinades, serveras fortfarande till mammas TUNNA havregrynsgröt om så önskas hos mamma o pappa =) inga traditioner jag tagit med mig hem dock. Och dom där stackars taxarna, använde vi som dockor med fjollor kring öronen. Och jo Sandra, receptet på smältosten är från Korpo.



Jenny var med på Mariebad idag och då vi duschade i var sina duschar kommenterade hon via mungipan sin "haddu äti viitlök??" Haha.

2009-01-31 @ 14:48:19
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0