Febriga barn

Lovade drickjoggis till Li, så jag åkte till Hallen och apoteket. Li vägrar ju ta nå värkmedicin oralt, allt smakar så illa så hon får kräkreflexer. Tvungen att köpa supp 250 mg för akut behov (den bästa värkmedicinen torts allt). Jeff sprang just omkring som om han haft 36,2, men var het som en överbelastad hårfön, mätte och mätaren visade 39,86. Gick in till Li, som låg i sin saccosäck och såg på film, sov, men börja vimla med ögonen och skaka då hon vakna. Mätte tempen, 39,86 hon med, akut supp-behov, in med suppen och efter 10 minuter kunde hon prata igen. Gud så obehagligt. Hon bara slog ifrån sig den kalla vattenflaskan jag gav henne och börja ropa om stryk och flaxa med armarna som om jag försökte överfalla henne. Hallisar?

Jeff sitter med hakklapp med ficka ifall han skulle spy. Ena vovven är redan i maskin, bäst att springa ner och hänga den på tork innan nästa är nerspydd. Såg jättefräscht ut då han spydde blåbärssoppa. Såg ut som om han spydde en liter blod, SYND att jag missade det med kameran.

Ska vi hålla tummarna nu för en spyfri natt och tysta barn!?  Wish us luck!


Kommentarer
Postat av: sandra

nåt annat för dej såhär en fredagkväll? tyckte det verka som om du hade för lite och göra ;)

2009-01-23 @ 21:52:46
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Oj, oj oj vilket sjå hördu! Stackars dina små sjuka älsklingar, hoppas verkligen de kryar på sig snabbt. Gud vad jag skulle bli hispig av de där. Aron har ju ännu inte ens haft feber över 37,5, inte vad jag märkt av iallafall. Hoppas han håller sig frisk ett tag till.



Hoppas verkligen du får hålla dig frisk också. För det första blir det ju så jobbigt att ta hand om sjuka familjen om du själv är sjuk. För det andra vore det ju himla trist om du missade galan.



Krya på hela familjen!

2009-01-23 @ 22:06:52
Postat av: Andreá

Andréa var namnet ja..

2009-01-23 @ 22:07:28
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, antog d med tanke på att namnet "Aron" stod med i kommentaren. 37,5 räknas ju inte ens som feber på sådär små. Jag är bergis på att Jeff fått i sig nå bobbor från Öppna Förskolan, var skulle han annars fått d ifrån?!? Nåt som flygit i han på balkongen när han sovit? Där ute i Lemland lär det inte spöka omkring så mycket bobbor, så va glad för de du!



Ja dax för några korn igen då, så jag inte missar galan. Kanske borde ha klockan på ringning inatt o ta så inte magen får för sig nå fanstyg.



Sandra, jo här har jag inte hunnit få tråkigt idag!

2009-01-23 @ 23:09:12
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Ulle

Ja, gissa varför jag INTE vill hänga på ÖF. Har fått x antal kräksjukor därifrån...

2009-01-24 @ 10:34:04
Postat av: Tessa

Hmm, ja nu kan man ju hänga där igen, han har ju haft d nu så =)

2009-01-24 @ 12:53:06
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0