Energi!

Idag var vi ju då som sagt ut och skrinna till nabben. Jag, Li och en pigg liten Jeff traskade till Sportcenter för att söka nya skrillor till Li. Parkerade en vägra-sova-Jeff utanför. Vi gjorde fynd och fann ett par beggade för 20 euro, inkl. vässning. Efter ett 30 minuters besök därinne (vi var inte de enda som skulle ut o "sporta" i vintervädret), kom vi ut, Jeff låg med världens största ögon i vagnen VÄGRA SOVA! Promnixade vidare till bussen på nygge. Hoppade av vid nabben och på med skrillorna. Till en början hade Li sånt tålamod, hon trilla, övade, koncentrerade sig, trilla, slog knän o rumpa. Men till slut så var både blodsockret och humöret lågt. Hon psyka ur och börja grina för att hon inte kunde skrinna bra direkt. Den där flickan är sån. Hon kan ju börja lipa när vi sitter och ritar tillsammans med, för att jag ritar så fint och hon så fult. Asså jämföra!



Vidare traskade vi iväg till Krokens. Där vart vi pizzasugna då kusin Ellen gjorde varma mackor så d lukta smält ost. Ordnat o fixat, en stund senare har vi ett antal pizzor och 9 pers runt bordet. När vi kom hem så bänkade vi Jeff framför Pingu. Jag fick superenergi (av pizzan?) och började riva i skrubben, ut med grejer hylla för hylla, han dock ej med alla innan vi insåg att Jeff hade somnat framför TV´n, så jag makade mig ur hans "rum" så vi kunde lyfta över honom dit. Sen fortsatte jag i sovrummets garderober och vipps så hade jag strukigt och fotograferat typ 30 plagg, som jag nu suttit och lagt till försäljning på nätet. PUST. Nu e jag vrålhungrig, måste ta mig en nattmacka och kast mig i säng.

Det var längesen jag kände mig såhär energisk. Och det är så skönt, man mår så bra när man får sånt gjort, som man gått och dragit på länge. Li däremot åkte i säng tidigt ikväll efter att hon haft ett rejält utbrott och skrikit att det var hennes otursdag idag etc. etc. 2 veckors jullov och hon grinar och vill till dagis. Det blir inget långt sommarlov kan jag lova.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Oj vad du var duktig, tog du min energi med dig eller vad hände ?

här har vi fullt sjå ( hur stavas detta?) med att röja genom sockor, vantar, mössor, halsdukar etc. Just nu ser det ut som vi har ny hallmatta o den är brokig =)

Fast visst hade vi duktiga kids på isen o nice!

2009-01-03 @ 16:48:50
Postat av: Lena

Tror jag skickar ett mail på fb åt dej istället för att skriva här... Tror inte att andra är så intresserade av inventering ;)

2009-01-03 @ 18:44:20
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Haha, jag tog väl med mig din energi med då =) Och joo dom va faktiskt duktiga, tills det vart nog.



Ja Lena skriv på Fb istället, haha

2009-01-03 @ 20:24:29
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0