En riktig slappardag

Ledig dag har verkligen varit en LEDIG DAG.

Steg upp trött som dvärgen Trötter i Snövit. Men flyttade mig bara vidare till soffan och somnade om, Jeff var fastspänd på sin plats. Sakta men säkert vart det ljust, men jag vart bara tröttare och tröttare. Igår morse då jag vaknade så hade jag ont i halsen, jag hade halsduk på mig på jobbet igår och sög på Strepsils som nån dåre. När Jeffen lågt i tryggt förvar på balkongen gjorde jag en skylt  till Cikada på datan, tog typ en timme, sen måsta jag avbryta pga tunga ögonlock. Soffan igen. Li hade ledig dag och var inte alls förtjust i att mamma ville sova. Men jag MÅSTA, såhär slut brukar jag inte vara. Efter 1½ timme på soffan invirad i halsduk och filt så var halsonda borta, frossan var även borta den. Och jag var lite mera utvilad och hade lite flera sovmärken i plytet. Hon fick tillbaka sitt Nintendo DS igår kväll (efter en paus på "fem hjärtan", vilket tog 6 dar, så hon har fått spela idag  =)  och mycket!

Sen fick jag lite energi till att sortera tvätten. Jag läste kusin Sandras blogg igår och vart påmind om vilken dåre jag är på att sortera tvätt. Jag sorterar i MÅNGA kategorier:

-svart
-blått
-kulör
-ljust
-vitt
-khaki och brunt


Är jag riktigt på G så kan jag även sortera dessa grupper i 40 och 60 grader, men i de mängder tvätt vi lever i just nu, med tvättmaskin i källarn, så blir det mesta på 40, förutom då man tvättar sängkläder för sig. Tog just med mig båda vilddjuen ner i tvättstugan och slängde just på en maskin vitt 40 grader MED blekmedel + förtvätt och en ljus 40 grader UTAN blekmedel men även med förtvätt. SKA BLI RENT! Härrigu va sjuk i huvet jag e. Har jag inget bättre för mig eller? Li hjälpte mig att plocka ner förra maskinen khaki/brunt som hängde där torr sedan måånga dagar tillbaka, tur att inte grannen Ove är hemma. Men det spårade ur när hon fick tag i nån lång topp som var min och dansade runt som om det vore nån långklänning åt henne och släpade den i det skitiga betonggolvet.

För tillfället ekar både skafferi, kylskåp och frys. Skönt att rensa ibland men nu väntar vi på att Chrille ska komma hem från jobbet så vi kan åka och handla. Sen hem igen och fortsätta vara ledig och soffig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gu vad skönt med en slappardag och att du faktiskt kan lägga dig och vila även om du har två busar hemma. Jag kan säga att jag INTE var glad över att börja jobba igen efter ett ca 3 veckor långt jullov med bara slapp. Men nu är det nog ganska skönt att komma in i gamla rullorna igen faktiskt.

Jo, jag var skyldig dig 40 euro. Sen skulle ju Victor ha 20 (30-arkeninträde som jag betalade åt honom) och han sa att vi gjort upp på Arken (kommer INTE ihåg nåt om det) att jag skulle ge de pengarna till dig istf honom. Ah, fattar du?

2009-01-09 @ 17:51:04
Postat av: Jänu

Jag som skrev ovanstående asså.

2009-01-09 @ 17:51:30
Postat av: Jänu igen

Så... det borde vara 60 buck. Du ger 20 av dem till Vicke Vire.

2009-01-09 @ 17:52:35
Postat av: Camilla

o 65,90 till mig garv!!

Fy f-n vilket tempo Chrille o jag körde idag på jobbet, det ska ju vara mjukstart när man är ringrostig o inte 0-100 =) annars var vi bra team som vanligt, allt löser sig =)

vila, vitaminer o varmt (=3v:n)håller flunsan på avstånd!!!!!

Nu har jag tagit min tjocka Abba bok till soffan, seg då jag också prommat lite över 8km idag =)

ÄH jag ringer dig nu istället för allt mera ...=)

2009-01-09 @ 18:13:42
Postat av: sandra

ja just det.. DU sa det!! Galning!!! Du glömde skriva att du sorterar RÖTT och ROSA oxå!!! hjälp jag blir svettig..

2009-01-09 @ 21:17:26
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Mm, just d rött o rosa åker tillsammans, d gör dom. Jag finner inga ord åt mig själv.

2009-01-09 @ 23:37:45
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Hos oss sorteras bara mörkt, vitt/ljust o rött ,ibland ytterst sällan kan jag göra någon delning till på det

2009-01-10 @ 09:12:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0