Tisdagsaktiviteter DEL 2

När vi kom gåendes på Ålandsvägen mötte vi ambulansen med sirener på. Sen följde brandbil, en polisbil och ännu en ambulans, och sist kom den...den där räddningsbåten eller va d nog e som man kan ta med ut på isen. Vi fick ju hjärtat i halsgropen. Vi var snart framme hos Skrammel så vi tog hennes bil (klockan nio) och körde ner till Lervik där alla bilarna stod. Tog ju givetvis reda på vad som stod på och de letade 2 försvunna barn 6 och 7 år gamla. Hjärtat bultade snabbare än under promenaden tidigare och vipps så var vi delaktiga i letandet och körde runt i västernäs och ropade lite.

Skrammel hade sett de här små barnen lite före åtta i ett dike i södra ändan av Östernäsvägen. De hade suttit där och klämt och sen hoppat upp och vinkat till bilarna som åkte förbi, livsfarligt. Vi fann dem inte. Men när vi åkte tillbaka förbi Lervik var alla fordon borta. Jag ringde polisen och fick till svar att barnen var välbehållna efter en lång tur med stadsbussen...

FÖRGRÄMMADE UNGAR. De förstår ju inte hur man som förälder LIDER av oro.

Man har en massa såna där oroligheter framför sig under barnens uppväxt. Jag ska banne mig hjärntvätta mina barn om vad som är FÖRBJUDET att göra. Asså stackars de där mammorna som stod där o huttrade med glansiga ögon. Vad hade inte de hunnit tänka!?

Slutet gott, tack och lov.

Kommentarer
Postat av: Andréa

Jaha,det var däför det va sånt liv ikväll när jag var i stan och hälsade på mamma och pappa. Vi unfrade så vad som hade hänt. Tur att barnen var välbehållna!



Ja jösses va man måste ha koll på barnen. Man skulle ju svimma av oro om ens eget barn skulle försvinna!



Hujj hujj, men tur att de kom tillrätta.

2009-02-17 @ 22:20:22
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Kim

hujj, snacka om att sånt där t.o.m. kan få en morrontrött kim att vakna till.



Kan inte göra annat än att hålla med om Andreas sista mening. Tur att d löste sig.



Undrar om vi nånsin låg i diket...fast ska ju int svära på att vi inte gjorde d. Det får bli dagens fundering hos denna pys =)

2009-02-18 @ 05:51:31
Postat av: Camilla

Ja stackars föräldrar o tur att de små busarna bara åkte stadsbussen i all okunskap, känner ju riktigt hur hjärtat bankar!

Ellen var ju typ 4 när hon o en kompis var försvunna från gården på Barfotagränd, Dessi 1år på armen o i väg o leta, efter en god stund hittade jag dem inne hos Classe (har du en cigarett...) o hans kompisar o åt glass med A-laget... Suck !

eller Dessi typ 3år som smet när jag stod o väntade på Ellen utanför spökhuset vid Parken zoo o så hittades hon sen åkandes vid karusellen o jag fick hala fram antalet biljetter....hoho

Dessa barn, inte konstigt att föräldrar blir gråhåriga till slut ! =)

2009-02-18 @ 07:35:05
Postat av: LenaL

Fy vad hemskt! Man fick riktigt ont i magen av den där historien. Man kommer väl att bli nervös som morsa sen. Konstant orolig.



Camilla : Lite humor i det att Dessi satt med A-laget och käk glass.

2009-02-18 @ 08:33:53
Postat av: Jenny

Hujedamej! De borde få sitta i snickeboa efter det där! Men tur att de återfanns ialla fall.

2009-02-18 @ 09:15:15
Postat av: Tessa

Hahaha, ja se Lindes flickorna kan de med hör jag. Garv, hos Klasse.



Näää nä Kim, man va snällt barn bara =)

2009-02-18 @ 19:45:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0