Tisdagsaktiviteter DEL 1

Började med att klä på Bianco sin rosa stickade poolotröja då hon skulle med till Svarta Katten på lunch. Hon måsta givetvis vänta utanför. Äkta hemtovad ylleunderlag hade jag med oxå så hon kunde sitta på medans jag åt. Men jag åt och åt, fastlagsbulle till efterrätt. Bytte bordspartner då Skrammel for och Sandra och Chillie kom. Glömde bort tiden och vipps så hade det gått 2 timmar. Bianco hade inte frusit fast i marken, stackarn. Men hon hade nog haft det rätt mojsigt där i solen.

In via Hallen och handlade 2 matkassar, tur så har man ju krokar att hänga på barnvagnshandtaget, 2 tunga kassar + hundkoppel och skuffa vagn -nääh tack.

promenixade jag ner till Avancia på box mot Eva (KES som instruktör), och det var längre än jag trodde, tog ju 20 minuter! Neptunigatan ÄR lång. Jag tog i så jag vart blå om läpparna. Glömde väl att andas där mellan slagen. Anne sa att det kan vara syrebrist. Sen gick resten av passet på att koncentrera sig på att andas så jag slog typ fel. Haha. Fick skjuts hem med Eva. Åt middag medans kidsen åt kvällsmål. Det är så gulligt då Jeff äter själv, man vinner mycket tid på d. Mysigt att sitta tillsammans och äta istället för att mata.

När filurerna var mätta och rena i sina jammsare så gick jag ut på 1 timmes promenad med Skrammel. Den vart lite förlängd av diverse orsaker. Fortsättning följer...

Kommentarer
Postat av: Kim

du har kondis som få du =) hade jag vart hälften så alert hade jag vart mer än stolt skratt

2009-02-18 @ 05:54:33
Postat av: LenaL

Vem e Skrammel?

2009-02-18 @ 08:35:44
Postat av: Kim

Camilla vad-tusan-hon-nu-heter-i-efternamn..

2009-02-18 @ 10:48:01
Postat av: Tessa

Tack Kim. Camilla Dannström heter hon. Hon som jag ska med till Canaria.

2009-02-18 @ 19:46:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0