Lång skön natt

Jeff vaknade 10.15 imorse och Li 10.30. Mer om d sen.

Av att få sovmorgon och en underbar natt så får man ju energi. Ringde till dagis och sa att hon blir hemma, så slapp man stressa dit. Tänkte ändå göra nåt ute i det superfina vädret. Li ringde förresten själv, för att berätta för tanterna att hon sovit så länge, för dom sku nog bli IMPONERADE av att hon sovit så länge...haha, hjärtvättad - blir morgontrött framöver kan jag tänka mig.

Ringde Lotta och det vart Lilla Holmen på tapeten. Jeff diggar kaninerna, speciellt de där BELGISKA JÄTTARNA de fått dit, hur fräna som helst. Sen skrapade vi bort allt fågelskit från vagndäcken och skorna och gick till EAT, som öppnade idag efter långstängning, så vi längtat! Li hoppade nästan i tak imorse då jag berättade att de öppnade idag och att vi kunde gå dit och äta om hon ville.

Vi åt alla så det stod ut genom öronen, så gott och så mycket! Och en liten (stor som en tennisboll) negerboll till dessert. Sen patraskade vi oss hemåt, Gustav kom med till oss. Li och han badade lääänge och sen spelade de Super Mario nakopelle i vår säng. Halv sex var jag ännu proppmätt från lunchen vid två, så jag orka int äta nån middag, däremot vart kidsen glada över makaroner med stekt korv och ägg. T.o.m Jeff åt så det stod härliga till. Nu måst han va frisk, tog väl 3 veckor. Vikt har han tappat oxå, men byggs säkert på fint om det fortsätter i den där takten.

En underbar dag - sög musten ur mig. Det tar sån energi av en att vara ute och traska. Nu är jag så trött, så för att inte somna så ska jag packa barnaskaran i bilen och åka via Hallen och handla lite tillbehör. Så kan jag droppa av Gurra hemma på samma gång.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja vilket underbart väder det varit ute idag, allt känns så mycket trevligare direkt. Varit på tre promenader på Slemmern idag man kan ju bara inte säga nej till prommis i detta finväder... måst ut bara =)

2009-02-02 @ 17:46:18
Postat av: sandra

Negerboll? så var vi där igen...hahahaha..

2009-02-02 @ 18:05:56
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja nog digga jag vädret (jämfört med +1 och slask) men 3 promenader vet jag väl inte om jag skulle ta =)



Japp DET HETER NEGERBOLL! Haha.

2009-02-02 @ 20:03:35
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Det heter ju NEGERBOLL. Fråga Oscar, det står så i hans mormors kokbok säger han =)

2009-02-02 @ 20:44:56
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Jenny

Du är utmanad! Se min blogg!

2009-02-02 @ 20:50:08
URL: http://jeneli.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0