Jeff sov 13 timmar.

Jeff har sovit sin första hela natt någonsin!
Det innebär att han inte sagt varken bu, bä eller uäää sedan han gick och lade sig 20.00 igår och vaknade 08.45 imorse. Inte ens tutten har han råmat efter. Man kan ju undra vad orsaken till det är. Natten innan var han ju påväg under bortskänkes. Så tänker han köra vartannan natt nudå eller? We´ll see...Här för några dagar sedan skrev jag ju om en underbar natt oxå. Då sov Jeff från 20.30 till 10.30, men vaknade en par gånger och fick tutten + att han fick välling i sängen 8.15 och somnade om.

Jeffs nattattacker har avtagit och är nästan helt borta.
Så istället för att sitta fast i ekorrhjulet så tänkte jag till att ändringar måste göras och det NU. Så nu får han inte nattvällingen vid tolv. Han får heller inte dricka välling i sängen (=kan vakna på natten och tror det är frukostdax klockan 04.30) utan dricker både kvälls- och morgonvällingen i typ soffan eller som ikväll, då sprang och rulla han runt med flarran och sippade i 20 minuter på den innan han ställde den på golvet och utbrast -TÄDI.


Vällingen kanske smakar annorlunda om man ligger på parketten med fötterna upp..


Chrille skulle kommit hem idag, men vi hade lovat Li att hon skulle få sova på Cikada. Så nu vart jag ensam med han här labila fisen. Får se om han sover gott inatt eller ej. Jag ska jobba 12-20 imorgon och har ingen lust att va senil under mitt arbetspass, så hoppas på han sover någolunda. Körde båda kidsen till Cika halv sex sen drog jag till Mariebad på AquabikeSPA och plockade upp lilla kråkan halv nio. Dom hade oxå badat bastu. Li har fått nackspärr och svullna körtlar i nacken. Bastun gjorde gott. Hoppas det inte blir nåt värre.

Jag är mkt nyfiken om Jeff tänker ändra sovritual på riktigt, eller om han bara finta en natt.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Gulleplutt vad stor han ser ut o lite busig...=)

2009-02-06 @ 09:04:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0