SNÖ SNÖ SNÖ

Man har väl plogat.
Ja asså inte jag. Råkade springa på han som brukar ploga Hotell Esplanads parkering, han skulle ploga vår parkering oxå "om han orka" och de gjorde han TACK OCH LOV! För vi har ingen snöskyffel ens. Chrille tycker det är onödigt att införskaffa en sån nu då det bara snöar såhär mycket några gånger, och så far vi ju till Thailand bla bla bla. Asså snacka om att redan vara trött på att va husägare. Så man ruttnar på att lyssna.




Men han sopade av bilen. Det tycker ja va duktigt, för jag kör jag, som den står, lossar bara på vindrutetorkarna och så startar jag. Sen flyger d stora flak snö på bilarna bakom, eeh, int så klokt kanske...

...men vafaaan, han glömde sopa av min cykel.

Asiga snöyra, men nu e d vackert vitt. Oj va ungarna kommer va glada av att få vara ute o leka imorgon på dagis/parken. Nu e d 3 dagars arbete kvar. Ledig på julafton faktiskt, brukar alltid jobba då, men inte i år. Så jag kan komma till fasters årliga julkaffe "i tid" i år.

Nu e klockan tjugu i två, kanske man ska gå o lägga sej då. NATTI


Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag får väl gå ut o göra mitt träningspass idag genom att skotta för här har det ännu inte hänt någge men vi har utrustningen för det =)

2009-12-21 @ 09:19:41
Postat av: Tessa

Jo asså jag tycker ju nog det är kul och en roligt träningspass, men varför vill han inte ha hem en skyffel?? =)

2009-12-21 @ 21:15:12
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Jag tror han ser tillräckligt av det på Cika o så är det ju lättare att slippa göra om man inte har en skyffel ...=) Hörde dock hur han fixat mammas parkering backa upp o ner antal gånger, har hört sånt förr =)

2009-12-22 @ 08:59:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0