Lite trött faktiskt

Efter att ha gnuggat o kliat mig i ögonen några gånger kom jag på varför det svider. Jag är ju trött ju. For iväg till nio imorse, jobbade till halv sju, hem och åt så var jag ut till Lessa o Micke i Sund *harkel* jag menar Skutviken, viktigt de där (enligt Schauman), på lite uppdrag. Så mysigt de har där ute. Åt upp alla deras hasselnötter o drack lite god glögg, andra för i år, sättän va man e dålig på den där goda drycken.

Väl hemma igen så fick jag bara i mig en par mackor innan jag vart helt dåsig. Inatt ska jag inte gå o lägga mig halv två. Inom en timme fr.o.m nu ska jag va i säng. Bara det att jag har lite viktiga saker att göra. Men innan tolv ska d ske idag.


EN dag kvar. Även om det möjligtvis blir ett 10 timmars pass.

Räknade just ihop timmarna som ska lämnas in (imorgon?) ifall man vill ha nån lön till nyår. Runt 150 timmar på lite över 3 veckor, taste purjo emellanåt, men har gått rätt fint ändå. Tur att det är roligt, annars skulle jag inte velat vara med. Tur att Jeff sover om nätterna nu iallafall. Förra året så fick man ju ofrivillig nattvaka till på jobbet, vilket resulterade i en några veckors förkylning och 4 parallella HÄRRPESBLÅSOR. D va inga roligt. Imorgon har jag "sovmorgon", jag börjar kl. 10 och det ska bli så skönt. På julafton ska ja sova till tolv, juldan till tre. Sen jobbar jag julannandag, då vi har öppet 10-17.

Ha ju inte fixat me nå julklappar till barnen än, ha hivat o stuvat in lite ditt och datt i källarn. D ska slås in o föras till Rökkas dit tomten kommer, men jag tror att tomten bara kommer fram och tillbaka i år, så att Jeff får se vem som kommer med klapparna, men att Li inte hinner märka att tomten är mobbo.



Nu ska d dynas me ögonskydd. Nattiii


Kommentarer
Postat av: Mita

HERREGUD, jag har nog druckit glögg sisådär 15-20 ggr. i år redan, glöggpartyn heeela tiden juh.... Jag fortsatte marathon i nötskålen i SKUTVIKEN ikväll, nu e den TOM!!!! Ha ha, God Jul!!!

2009-12-23 @ 22:55:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0