Julbord

Idag bjöd svärmor Runa oss på julbord på Nautical. Å gott!!! Chrille och hon käkar ju lunch där alla vardagar och i fredags var jag och Li med. Innan vi gick så pikade hon "jaa, nu är det ju mat på kvällen och då tänker jag OCKSÅ klä mig lite finare". Haha, pedagogiskt. Såå, jag kände mig tvungen att lämna munktröjan hemma. Li skulle prompt ha på sig sin julfestklänning med tillbehör och då fick ju även Jeff ta på sin fin skjorta.

Maten smakade gudomligt som vanligt och man påta i sig lite extra av allt, speciellt efterrätten. Barnen åt oxå, speciellt efterrätt. Och när vi steg upp därifrån tittade jag på klockan och kom då fram till att Jeff suttit i den där stolen i nästan 2 TIMMAR, snacka om rekord. Killen börjar bli stor  =) 


Lycklig över att få ha sin nya klänning som mommo köpt.


Mat i alla dess former och färger lassade den här mannen in.


Runa och jag


Chrille ber.



Förberedd.
När efterrätten var slut och magen mätt kom det fram lite mutor. Traktor först, sen tåg...



...och så vovvo o tutten förståss.


Här måkas d in dessert.


Poseringsdax



Jävligt mätta rullade vi ut i tron om att detta var dagens sista mål. Men nog fan hann man bli hungrig igen no. Nu ska jag lägga mig innan kl. ett. Imorgon är det julrushsjobb =)  kul.


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag dööööör, vad stora de har blivit!!! Helt galet söta är de också, gullplupparna! :D Kan ju säga att jag är något avis, blir inte julbord för mig denna jul =( Kanske man fortfarande kan få det i slutet av januari? Och på tal om mackor, min favorit är potatislimpa med oltermanniost, annars källarfranska med ost (enbart oltermanni) alternativt skinka :) Mmm, nu blev jag hungrig.. De har inte oltermanni eller källarfranska på Gran Canaria.. Men vädret är underbart, så jag klagar inte!

Hoppas ni har det grymt fint på grynnan, hälsa med dig :) Kraaam!

2009-12-07 @ 01:25:02
URL: http://litentigerlilja.blogg.se/
Postat av: Tessa

Kraaam Emma din lilla limbrödsälskare =) sola för mig meeee!

2009-12-07 @ 22:34:53
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Gött med julbord! Å jag är impad över att Jeff kan sitta så länge i stolen! Jag längtar tills den dagen Aron kan sitta mer än tre minuter utan att börja härja.. Men då har man väl en till liten nojsplopp som inte vill ge mig matro.. Ha ha, nå, men om några år ska man väl få äta i lugn å ro igen...



Va fina ni var alla förresten!

2009-12-08 @ 08:17:31
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0