Jobb, simuppvisning och träning

En riktigt smetad dag har det varit idag. Nu ska jag bara blogga, sen jävlar e d nattidax, totalt färdig e jag. Jobbade 10-18. Hem o kasta i mig mat och på Lis simning som började sju. De skulle visa upp vad de lärt sig under terminen. Och jestanes vad duktiga de var!


Här dyker hon under en av ledarnas ben, asså det är svårt att simma nedåt, och säkert ännu tyngre o svårare då man bara är 5 år. Gulle.


Här har hon precis gjort frihopp från pallen, d vart nåt "spratteldocks"-hopp med megaplask


Frisim 25 meter. Hon valde dyk.


...men tyckte visst hon höll på med nåt annat där på vägen, svårt att koncentrera sig kanske. Plötsligt låg hon på rygg o flöt o pratade med nån kompis där mitt i banan, haha. Förra gången hade hon simmat 175 meter. D vet inte ens jag om jag klarar, herregud!


Linn & Li

Medans uppvisningen var i full gång så smet jag iväg, Malin och plockade upp mej för ett träningspass MMA. Vi var båda lika loja och osugna. Men väl där så sprudlar man av energi. Kul! Jag avbröt dock träningen de sista 10 minutrarna då jag givetvis skadade både knä och tår, alltid nåt. Varför började man inte med det här när man va tjugo o hel, istället för tretti plus o trasig.  Säkert bättre imorn.

Inte nog med detta, för att "varva ner" (haha sure) så dammsög jag huset då jag kom hem. Nu ska det bli såå skönt att krypa under täcket. Ledig 2 dar. Mmmm.


Kommentarer
Postat av: Jäänu

Gu, vad duktig. Joel orkar simma typ 15 meter han.

2009-12-04 @ 14:06:07
Postat av: Tessa

Haha, nä, det handlar om vilja. Klart han kan. Jag vart själv jävligt förvånad eftersom man inte varit med under hela hösten och plötsligt kör hon lixom nästan 200 meter. Jag har tagit Ålandsmärket en gång i tiden (och jag var nog typ vuxen då), tror det var 300 meter, fy fan vad jobbigt d va!

2009-12-04 @ 22:01:39
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0