Igår, idag, imorgon

Igår kopplade de vattnet i köket. Nu behöver inte Chrille diska för hand i grovköket längre, och jag behöver inte gå dit och hämta kaffevatten. Det här borde folk måsta gå igenom för att uppskatta faciliteterna längre. Bara att få blöta disktrasan i samma rum som köksbordet är ju lyx!  =) Vi var 8 veckor utan vatten i köket, man vande sig till slut. Våra eluttag är inte ens kopplade vid köksbänken eftersom det inte är kaklat. Så tekokarn o brödrosten står snällt på golvet, och Jeff har INTE, satt nå bilar i rosten ännu.


Här e vår fina planmonterade diskbänk från Franke. Våran underbara Mora Izzy C++ kran med kolsyra.


Här e patronen, i skåpet i grovköket. Hål genom väggen till köksskåpet så kommer kolsyran dit. Suvve!


Idag har jag och Jeff varit på Öppna förskolan  mellan ca 10-12, sen cyklade jag iväg med honom till parken för att cyla vidare till Rödakorset för att ge blod. D va ju kö, men efter att ha uttalat sig högt om att man ska på jobb kl ett så bytte snälla fabbon brevid mig nummer så jag fick nummer 12 istället för 15, i och med det kunde jag trava in på jobbet endast 5 minuter försenad. När skulle jag ha kommit på jobb om jag måsta väntat 3 nummer till?? Förmodligen mitt i kaoset, med arga, hungriga kollegor. Ska nog sätta dagens ros i tidningen. Man ska ju inga anstränga sig då man silats på nästan en halvliter blod, men där stod jag idag och reppade i legolådstravar på högstegen en par meter upp. Gick skitbra d.

Imorgon blir en lång dag, jobb 9 timmar, hem o käka o sen är det meningen att jag ska orka på träning efter d. Får se hur d går me d. Camilla bad om mina arbetstider tidigare. Men det är ju nästan bara arbete, så det är ingen idé att skriva upp. Den lilla tid jag är ledig orkar jag ändå inte göra nåt. MEN på lördag är jag bjuden på partaj. Och snart är ju julen här och sen har jag tid med vänner igen innan det är dax för avfärd till Thailand den 18/1.


Kommentarer
Postat av: Mita

LYCKOS Er som har sodavatten rätt ur kranen, vill OXÅÅÅÅÅÅ, UUUUUUÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!! =)

2009-12-09 @ 22:10:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0