Familjen Linde/Helsing

Ännu en dag med julklappskämpande kunder är förbi. Oj vad folk handlar! Själv e man ju si sådär med julklappar. Chrille och jag brukar inte köpa åt varandra. Ibland springer jag över nåt till han som jag köper. Var tredje år brukar han komma på nån otroligt behövande julklapp till mej, sen får ja va utan i några år. Jag får nog klappar ändå, mamma e jättebra att förse sina barn och barnbarn med en massa paket  =) 

Barn tycker ju om paket, kanske inte ännu i Jeffs ålder, dryga 2 år. Ett räcker, kanske två. Medan en 5-6 åring skulle kunna sitta och öppna hundra stycken utan att tröttna. I fjol fick Li ett Nintendo DS, vilket var ett superköp. I år finns inget speciellt hon skulle behöva. Men hon önskar sig ju dessvärre en massa massa grejer. Barbie och tillbehör, Bakugan-, Ben 10- och prinsessgrejer, pyssel, filmer. Ja hon e verkligen mångsidig hon där flickan.

Vi har ingen julkalender hemma, men däremot har de var sin julstrumpa som fylls med ett stycke grej varje natt. Det är nissarna som fyller dem. Jeff fattar ingenting, men Li brukar se till att hans blir tömd. Men det där ha:andet är mer en önskan, när önskan väl gått i uppfyllelse och man får nåt i 24 dagar, så är det inte så roligt längre. Idag t.ex låg fortfarande dagens grej kvar där då jag satte dit morgondagens. Li är inte van att få grejer, hon har inte det där måst-ha-begäret som många barn har så starkt. Visst kan hon fråga efter och önska sig saker. Hon har många egna pengar i börsen och önskar hon sig nåt så starkt så brukar jag säga att om hon så gärna vill ha det så har hon råd, nä då e d inte längre lika viktigt. Sparsam.

Sååå i år så blir det lite komplettering till hennes nya intresse (hur långvarigt?) barbie som gäller. Häst, bil, docka, och lite annat som står på hennes önskelista. Till Jeff skulle jag velat ha Playmobils bondgård, men när man inte handlar i tid så blir man utan. Slut. Ska höra med Lekplaneten. Han äälskar ju djur, traktorer o hus. Det är den han tittar på i leksakskatalogen. Annars kan han få den i efterhand. Spelar roll. Han kommer ändå att sitta o leka med sin nya brandstation med kombradio hela julaftonskvällen.


Här e bilderna vi skickade till Thailands visums ansökan. Tog ju hemma, orka släpa hela patrasket nånstans i dessa bråda tider, näähää.


Vi klipper våra pannluggar efter Thailand, min hålls så bra uppe med hårband nu då den är lite längre, och i Thailand vill man inte ha nå hår o isolera pannporerna. Li säger att hon oxå vill ha håret som jag, så kommer folk att säga "titta där, det där måste nog vara mamma och dotter, se vad de liknar på varann". Hon e i så himla härlig period just nu, hon får belöningshjärta varje dag och trilskas inte alls. Däremot e hon i en känslig fas och tar lätt till lite tårar, men det är ju full förståeligt då mamma e borta hela tiden. Men snart ska vi vara tillsammans alla dagar, lääänge.

Här om morgonen då hon steg upp så kom hon leendes mot mig, kramade mig, tog i mitt hår och sa att jag e så fin och mitt hår e så perfekt. Jag vill bli som du när jag blir stor mamma, jag älskar dig. Asså hur gullig får man va.

Om Jeff så har jag inte så jättemycket att säga just nu förutom att han e duuuuuuktit envis. Herregud, finner inga ord. Men gullig, d e han så jag måst nypa han i kinderna.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Samuels socka behöver jag inte påminna honom om, lika ivrig fortfarande fast det har kommit mössor, vantar, tejp, ljus o diverse praktiska grejer med.

Hoppas era grejer vart bra =)

2009-12-22 @ 09:03:55
Postat av: Malin

Ja men alltså man ser ju så himla tydligt på de där bilderna vilka ungarna liknar på! Li är ju en liten kopia av dig, exakt samma drag, och Jeff är pappa upp i dagen (lite ljusare förstås).



Jag tycker du är en kämpe Tessa, jobbar hårt typ alla dagar, fast ni bor i nytt hus och säkert har hur mycket som helst att stå i. Ni är verkligen värda en skön semester hela familjen tillsammans.



Stor julekram till dig!

2009-12-22 @ 20:20:25
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Joo Camilla, d va ju faktiskt helt okej prylar för en julkalender =) att ni orka!! Tack! Men den som infört d får fortsätta... =) haha. Sparade de bästa till sist nu och imorse fick hon ett "barbie" barn, skiiitglad vart hon.



Tack Malin, sånt där värmer att höra kan jag säga. Man känner sig bussigt sönderriven inombords även om allt är jätte jätte kul. Det som är jobbigast är ju när man känner att man inte räcker till, då får jag sån där stresskänsla. Men en dag till, sen 2 dar ledigt och sen är stressen över. Några veckor kvar till semestern. Hoppas man är riktigt på hugget sen när man kommer hem. Så hemmet blir klart nån gång! För just nu funkar det inte med nå inredningsplaner, porridgebrain =)



Kram!

2009-12-22 @ 21:09:41
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0