En underbart skön dag

Den här dagen har varit så perfekt (ja förutom lite nåjs från barnen som klättrat på väggarna). Först låg man i sängen o dega, somnade om och hejdade barngräl om vartannat till typ halv tolv. Det var ju perfekt väder för att inte få ångest för att man inte orkar lag sig ut. Fick bussig laga-mat-feeling, det var länge sen, säkert en månad sedan jag ens satte på spisen. Så jag rotade lite i skåpen, kokade upp lite pasta och stekte köttfärs och gjorde en pasta-låda i ugnen. Vart ju så satans gott och jag och barnen mumsade i oss till lunch (läs brunch). Strosade omkring, slappade och njöt av att inte ha några planer. Hemma, hur länge sen var det man fick vara hemma o fisa. Lite före tre kom Chrille hem och då fick jag åka iväg på mina ÄRENDEN!

Destination 1 var: Kortvaruboden.
Där köpte jag Marimekko tyg med löv på i grå/plommon färg, så jäkla snyggt!


Typ som detta.

Destination 2: Byggis.
Köpte lite gipsskruvar och stora styroxskivor. På styroxskivorna ska tyget nålas fast.

Destination 3: EM
Beställde nu hem den där hallmöbeln. Det kommer att ta några veckor, så den är hemma då vi är tillbaka från Thailand, full med inspiration och hemlängtan. Perfa!


Andra platser jag besökte var Sandåsens blommor och Rosenblads, är på jakt efter nya blomkrukor. Köpte dock inga. Hem och lät de blöta frigolitskivorna (som man säger i Sverige) rinna av och torka på vår varma toalett. Åt av den färdiglagade maten. Tog en powernap (hur fan jag nog behövde den efter att ha slumrat hela morgonen). Längtade tills barnen skulle gå och sova så jag skulle kunna börja på projektet.

Såg sista halvan av filmen "tigerbröder" som Li fått. Bra, otecknad film, både Li och jag börja ju lipa såklart. T.o.m Jeff vart inne i filmen och sa "pippi" och "sönder" (läs "tönne") då de skjöt efter tigrarna och träffade en stubbe som frasades sönder.

Som pricken över i:et somnade Jeff utan krackel idag. Vanligtvis kommer han ju upp 4-20 ggr och driver en till vansinne. Men idag fick han bara sova en halvtimme på dagen och fick vara uppe till tio, tydligen trött då.

Sen skar jag till styroxen, skarvade och pluggade med tändstickor + silvertejp i skarven. Efter d så strök jag tyget och sedan nålade jag fast det. Storleken blev väl 110x180 och vart riktigt najs. Nu sitter jag med Chrilles laptop så jag kan inte sätta in bild, men imorgon kanske. Har inte hängt upp den än. Men jag märkte genast hur ekot i vardagrummet dämpades med en par decibel.

4 dagar ledig till. Det var behövligt, även om jag faktiskt längtar tillbaka till leksakerna redan  =)


Kommentarer
Postat av: Jenny

Åh, du är nog fiffig du!

2009-12-29 @ 09:04:54
URL: http://jeneli.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0