Prince of bath

Jeff var i badet och jag tyckte att det lät som om d hade blitt lite väl mycket vatten, gick in o kika, då var det ända upp till kanten o skvimpa över då han rörde sig. Jag drog ur ploppen för att minska lite. Lillvilden busa vidare. Han dyker, hoppar, simmar, svänger på sej och är så duktig i det stora karet. Såhär ska d gå till då man e stor kille o badar...


mek mek mek...


...tappar man balansen...


...så svänger man bara på sig. PIECE OF CAKE!

Kommentarer
Postat av: Andréa

Snart börjar ju minisimmet igen också! Ska ni gå? Aron har nog glömt allt, vi har ju inget stort badkar hemma ens. Han har nog plaskat ute i polen i sommar, men det vattnet tyckte han va för kallt för att simma i.



Va lång Jeff ser ut på sista bilden förresten.

2009-08-20 @ 09:31:08
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Nej vi går inte, ska anmäla Li till IFK´s simgrupp och tänkte då att medans hon simmar den timmen, så kan man vara med Jeff i äventyret sålänge, så är man inte så bunden de där lördagarna. Han e så duktig i vattnet ändå. Du skulle sett honom på nabben i somras, sprang ut o kasta sig i ett dyk, om och om igen.



Jo, han ser faktiskt lång ut på den där bilden, förvrängt? Ingen aning om hur lång han e nuförtiden, var ju hundra år sen man va till rådis. Kanske dax igen...sku tydligen varit vid 1½ men orka! Fick avsmak av det där huset sedan den där spetälska subban börja yttra sej.

2009-08-20 @ 10:10:33
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0