På 1½ timme barnfritt...

...hinner man:

-Titta på soffa
Hittar ju för f-n ingen grå byggbar i läder, jag blir TOKIG! Nu hitta jag en på EM som e den dyraste dom har o den gråa e bara SÅ FIN. Men man kan ju int köpa en soffa för 4000 EUR heller, eller kan man?

-Köpa 2 utestolar + bord
Slank in i REA tältet på EM och vipps så hade jag fyndat 50%. 2 st stolar i svart plast/rostfritt stål ben med ett litet svart stenbord. Perfekt till lägenhetens uteplats. Får pryda vår balkong så länge.

-Beställa köksbord
Har hittat ett fläskigt fint matbord på Möbel City. 220 cm x 100 cm, vitt i högglans med feta ben som går ut direkt under bordskivans hörn. Skitsnyggt o svindyrt. IKEA hade likadant för halva priset, men bara i olika träslag, inte i vitt. Typiskt. Till det ska vi ha 8 stolar med hög rygg i vitt läder. Naaajs.

-Till Ann-Gerds Antikagentur
Vi har ju haft massa gamla möbler som jag för dit med jämna mellanrum till försäljning. Det kommer in lite kryx på kontot nu och då. Nu hade hon sålt ett rackligt gammalt bord för 70 euro, det inhandlades på auktion för typ 10 år sen för 20 mark. Helt otroligt. Ska man köpa nytt så måste man ju sälja det gamla. Även om Chrille pratar om o elda upp o slänga allt, eller förat ill Emmaus. Hoho!

-Tvätta bilen
Tänk, nu får man PLUSSA även på biltvätt och bensin på Bilmacken. Måste ju utnyttjas.

Nu nalkas mat. Sitter på barnvaktsstället (tack mamma o pappa) och det blir pappas goda rådjur. Sen ska jag till Övernäs skola och anmäla Li till intressesimmet i höst.

.

Kommentarer
Postat av: Petra

Kommer jag ihåg rätt att du är en stor fan av Enjo? Du kommer vara tacksam för det med två barn och ett högblankt, vitt bord. Tro mej, jag skulle dött utan Enjo-trasor med mitt vita, högblanka bord!!

2009-08-25 @ 17:36:14
Postat av: Lowa

Har de gamla lampor på Ann-Gerds.. eller rättare sagt jag vill ha en 60 tals lampa till vardagsrummet..! hmmm...

2009-08-25 @ 21:14:00
URL: http://lova.bloggagratis.se
Postat av: Tessa

Ann-gerds har mer antikt, int vet jag från vilka årtal.



Jo Petra jag kan tänka mig att jag ångrar mej, men tur att man har ENJO då! =) Annars får d väl bli vaxduk på i 5 år som bara tas bort då barnen sover ;)

2009-08-25 @ 21:59:58
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Petra

Det fixar sej på ett kick med Enjo! Sen finns det ju faktiskt jäkligt snygga vaxdukar som inte ser ut som vaxdukar om man inte orkar torka fingerfläckar hela dagarna... ;o)

2009-08-26 @ 07:28:42
Postat av: Tessa

Yes tur d, att d int behöver va sån där vaxduk som mamma hade på bordet då man själv var barn o sku modda. Hohoh! Nå bra att du varnar mig och att Enjo är knepet ;)

2009-08-26 @ 17:22:38
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0