Jag och 4 ungar

För att inte stöka ner o rådda ner hela lägenheten på stört inför visningen imorgon så tog jag barna med mig till mamma o pappa direkt efter dagishämtning. En och en halv timme senare var vi hungriga, så då åkte jag och barnen (en mycket vanlig TRIO nuförtiden), till Hesburger och åt. Hem och packa väska och iväg till Mariebad. Li hade tydligen kommit överens med en dagiskompis och hennes mamma om att de skulle komma med. Li tvingade mig att ringa och kolla, och visst ville de det! Det var bara d att den mamman INTE simmade, utan blev på land. Så det var jag och Jeff, Li och Linn, som båda två kan simma, men inte helt säkert i strömmarna, och Linns lillasyster Tindra. Tindra hade korkar på sej för första gången, så det var lite släpande på Jeff och henne, men dom var glada som fan allihop, så d va kul.

Vattenrutsch
Alla ville ju åka rutsch, och hur bär man sej åt då EN av barnen vågar åka själv, men inte resten. Okej Jeff skulle väl tyckt d va lajbans att bli släppt frisläppt ner där, men d vart Jeff o Tindra i famnen och Li åkte bakom o höll mig runt midjan så åkte vi!! TJOHOO!! Jeff simmade omkring själv med sina puffar och var oberörd. Simmade in och ut igenom de där plastfunderingarna som skiljer utebassängen från inre. Han hoppar från kanten och donar på, bara älskar det helt enkelt. Ibland låg han som ett X o flöt o kika upp i taket.

Bastu
Jag och Jeff med blåa läppar, gick upp först. Tvättade håret 3 ggr, det var lika lent som ett tovat ullgarn, och balsamerade det 3 ggr och sista gången in i bastun. Jeff diggar bastun. Han sitter snällt i stilla (händer ju inte alltför ofta) och väntar på att man ska kasta på så d pyser o fräser. Sen kom Li och där blev samma procedur för hennes hår tills det gick att skilja på stråna. Helnöjda barn i omklädningsrummet med kycklingfilérester från Hesburger, banan o vatten.

Zzz
Hemma vart d tandborstning och så somna båda två, utan att överdriva -på en minut. Det var en bra 2 timmars kvällaktivitet och den kommer att upprepas om natten går bra. Minns att då Li var liten så kunde vi inte åka till Mariebad kvällstid, för då fick hon såna "mardrömmar" och vaknade o skrek på nätterna. D gör ju Jeff i o f s ändå, men får se om det är värre än vanligt, eller om det ger däck-effekt på han istället.

Kommentarer
Postat av: Andréa

Shit, du e cool du Tessa! Fyra barn med sig ensam i poolen, det skulle inte jag palla!



Va härligt att Jeff älskar att bada! vi sku verkligen behöva fara och öva oss lite inför minisimmet så man inte känner sig helt å hållet oerfaren när man kommer dit igen. Aron tycker inte om att bli duschad över huvudet längre, det va lättare när han va mindre.

2009-08-25 @ 08:02:18
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja det var duktigt!

Hoppas visningarna går bra o att det rullar in stora penningar =)

2009-08-25 @ 08:40:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0