Aktiv start på dagen

-Barnfri lunch med Susanna på Svarta Katten. Skönt i lugnan ro, men ändå går 50 minuter fort. Det var första barnfria lunchen (måltiden??) sedan maj. Mera sånt tack  :)

-Hade tagit bilen så jag kunde handla lite, så in till Hallen och plocka med mej lite ditt och datt så det iallafall finns frukost. Stackars Li hade inte mycket att välja mellan imorse.

-Då jag kom hem till grabbarna fick jag reda på att det skulle vara visning kl. 13. Så lite före d så begav jag och Jeff oss till Bettans o lura lite. Ingen dröm med Jeff. Men där stötte vi på Annes o Ramonas mamma Anki. Hon höll upp 2 påsar med fordon i för 2 EUR styck. Jeff vart helt överlycklig o svarade med stort JA då jag frågade om vi skulle köpa dom. D börja spritta i hans ben av lycka. Jag öppnade givetvis ena påsen på plats. Där lekte han och parkerade fordonen i säkert 20 minuter. Jag hann titta på alla bord 3 gånger. Fyndade även ett par vinterstövlar i nyskick för 7 EUR, till Jeff asså.

Halv två traskade vi hem, lade Jeff i vagnen och pladask slöt han ögonen. Nu borde jag slappa lite faktiskt. Dagishämtning om en timme redan. Gu va dagarna rusar iväg!


Kommentarer
Postat av: Andréa

jag sku också vilja fara till bettan nån dag. Ha bara varit där en gång typ för ett år sedan. Man borde fara dit ofta så man inte bara kommer dit när alla bra grejjer e borta. En sån där påse med fordon tror jag att sku duga åt Aron =O)



Så sku jag borda ha ett bord där själv också.....

2009-08-27 @ 16:27:46
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Ja Bettans rules! Inväntar bord. Har ett STORT lass, så det knappast bli 5 eller 6 dagars bord den här gången.

2009-08-27 @ 18:58:00
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0