Sol härliga sol!

Solen får mig på bra humör. Häromdagen var vi till Lilla holmen med Camilla  o Kim. Jeff fullständigt äälskar djur och var nog den enda som log stort då vi överöstes av de vita flygande ASEN. De gulliga ankorna fick lite kanelbulle då jag glömde köpa bröd till fåglarna.


Gulliga änder! Så söta så söta.


Ja, han hålldes kvar där. Han va väl trött.


Li e inte trött. Allt ska gå i 120.


I vissa situationer behöver Li lite extra uppmuntran. Ett klockrent knep är att säga "asså nu ser du ut som 6 år iallafall". Nu, då jag hållit på ett tag, så räcker det att säga lite glatt "sex ååår" med hög stämma, för att få fram ett flin. Men det börjar gå lite över styr då hon klämmer ur sig "ser jag ut som sex år nu" när som helst. Hon vill verkligen va stor.

Jeff diggar fåglarna som brukar hålla till i trädet utanför oss. Våran balkongdörr är jämt och ständigt nedsölad av torkade matrester, snor o dreggel. Snyggt nä. Orka torka nä.


Mina underbara sockertoppar! li gör en sex års pose.




Kommentarer
Postat av: Camilla

Dessa vita på Lilla Holmen får mig att inte villa gå dit...avskyr dem... fast jag rekommenderar platsen åt mina hotellgäster m lite förvarning ibland ... =)

2009-04-27 @ 10:21:37
Postat av: Emma

Gullungar! Jag fick ett plötsligt infall och drog upp till Norrland igen för lite umgänge med en viss karl, men jag kommer ner till helgen igen och sen måste jag försöka hitta lite tid att sno Jeffen :)

Kramis

2009-04-27 @ 18:43:41
URL: http://litentigerlilja.blogg.se/
Postat av: Tessa

Hehe, jaha Emma du har funnit en sådan där, ja det är BARA att höra av dig isåfall.



Jasså Camilla du rekommenderar Lilla Holmen och de skrikiga asen till turisterna, ja som turist står man väl ut med ett besök.

2009-04-27 @ 20:56:50
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Andréa

Åååh, jag måste också ta med Aron till lilla holmen någon dag i vår/sommar, han älskar också alla djur! Nog för att vi har en hög här hemma, men inte alla de där sorterna. O den där gungan måste ju va bra skön när man är sådär liten!



Härriguud va dktig Li var som klarade 25 metersmärket! Grattis till tösen!

2009-04-27 @ 20:58:22
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jo gör d, Lilla holmen är värt några besök i månaden trots de där skikande asen. Gungan e suvve, sålänge inte de små springer framför den o får den i huvve. Jo Li e jätteduktig faktiskt.

2009-04-28 @ 10:17:04
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0