Raj raj

Jeff på Dillen. Gick igång på löslegot. Lajbans. Skitkul o städa upp, för d måst man göra om man har barn som råddar ner i butiken. NI GÖR VÄL DET?!?! Hälsningar från en expedit  =) 

Li är helt hjärntvättad av mig, redan då hon var 3 år så plockade hon upp varor från golvet då man var nånstans. "Mamma jag hittar inte var den här ska va" , sa hon då vi var på Flygfyren i Norrtälje. Hon hitta en schampoflaska på leksaksavdelningen, gick runt och såg ifall hon hittade där den skulle vara. Mitt duktiga gull! Nuförtiden kan hon vara med på jobbet ibland, de sista timmarna på lördagar el. söndagar då det är lugnt. Då går hon omkring och plockar, sorterar glaskulorna i rätt fack.


Täda... säger Jeff och går.

Att ha badskum är riktigt skoj. Speciellt om man får ha vatten upp till bröstkorgen. Några ofrivilliga dyk i olika riktningar har han fått smaka på så fotsulorna står ovanför ytan, hostar lite lätt till ögonvitorna blir röda och plaskar sedan vidare.



Upptäckte idag 2 tydligt framskridna oxar i övre käken, de nedre däremot, håller sig gömda under var sin lila stor spänd blåsa. Aj!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Kan precis tänka mig att lego lådan är nästan som himmelriket.

haha har Li fått lite yrkesskada av sim mamma =) ungefär som dessa kids när de var mindre härmade mig med telefon o Cikada, garvar fortfarande åt dessa teaterapor =)

2009-04-23 @ 20:42:54
Postat av: Anna

Asgarv! Alltså du har ju bara för sköna ungar Tessa! Och just att de är så olika trots att de ju kommer från samma hem och föräldrar och allting. Har ju bara testat med ett stycke barn, så jag har inte det där :-). Btw, en helt annan grej - googlade på gratis bokföringsprogram och fick upp ett fint som jag laddade ner...och vems var det om inte Chrilles! Världen är liten ibland. Det är det han sitter och knåpar med nätterna igenom eller...

2009-04-24 @ 17:30:18
URL: http://www.sunnyanna.com
Postat av: Andréa

Ja gu, nog måste man städa upp efter sina barn och försöka lära dem att städa efter sig själva!



Asså fan för de där megatänderna som kommer upp! Aron brydde sig inte ett skit när framtänderna kom, men nu stoppar han fingrarna i mun och grinar illa och hojtar till ibland. Tippar de kan kännas lite när de där ska upp.



Sött med löddrig unge!



Jag har förresten inte passligt att komma på bh-partyt, men tusen tack för inbjudan!



Trevlig helg!

2009-04-24 @ 20:16:03
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

"Hotell Cikada Ellen" eller? Heheh



Haha, garv Anna, VERKLIGEN olika ungar gjord av samma skrot och korn. Jo du har laddat ner många timmar av Chrilles liv ska du veta. Visste du inte att d fanns? Världen är verkligen liten.



Andréa. Asså d ser bra asigt ut där tänderna är pv i nedre käken, har varit lila stora blåsor där en par veckor nu, uppe pluppa dom bara fram utan problemas. Då hanns framtänder kom ut hängde d ju köttslamsor från tandköttet, freesh.

2009-04-25 @ 00:00:08
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0