Påsknöje

Vi var ut på stan i söndags, och där var ju inte mycket öppet. Trogna Nicolaj förstås. Och även Dinos. Vi mötte upp Johnny med döttrarna Linn och Moa. Sen slappade vi lite i solen på lilla torget. Chrille köpte "take away - but return" glass från Dinos i fina porslinsskålar. Det var så skönt i solen. Lugnet varade ungefär lika länge som Jeff orkade sitta stilla i vagnen, trots stegring ville han helst börna runt i 120. Måånga myror i brallan.


Li var fotografen


Och poserade mer än gärna

Igår hade jag varit inne hela dagen och lyssnat på Jeffs ihärdiga pirr. Han var riktigt slut igår och sov många gånger dagen igenom. Men klockan åtta på kvällen piggnade han i och fick fart i benen. Vi tog oss en åktur med bilen och kikade på lite hus, "via" Rökkas och köpte korv m. bröd och piroger och gick in till mamma o pappa o åt dem. Idag är Jeff mycket piggare och har sovit rätt bra inatt. Li är på dagis, men jag är snorig som fan och har även börjat smaka på hosta. Nu blir det tvättsortering (ni vill inte se högen) och sen på med 2 maskiner. När Jeff sover ska vi till bygget och mäta lite, för nu ska vi beställa kakel och klinkers. Juhuu! (Plötsligt försvann snoren)

Kommentarer
Postat av: Andréa

Va skönt de ser ut där i solen! Ibland (men inte ofta) önskar jag att jag bodde i stan. Ibland när man bara e sugen på at gå på stan en stund,sitta i solen o fika, så blir det för jobbigt. Om man bodde i stan vore det ju bara att kasta ungen i vagnen och gå ut. Men nu är det ett jäkla projekt varje gång man ska in känns de som.



Ja, tänk va snuva kan lindras med lite roliga aktiviteter!

2009-04-14 @ 09:43:01
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Camilla

Det är bra att du fotar de goda stunderna för då känns de! längre när man minns de mer när man ser dem =)

Bussigt skönt ser det ut i allafall!

2009-04-14 @ 12:23:45
Postat av: Emma

Härliga bilder :) Alla mina (åländska) favoritbarn är med!! Fastän Jeffen inte direkt syns :p

Är en sväng i Norrland igen, kommer ner till helgen och blir eventuellt en vecka på ön, sedan drar jag till Staterna (igen) för lite praktik några månader.. Skulle vara svinkul att hinna krama barnen en gång innan jag åker iväg igen!

Vårsoliga kramisar :)

2009-04-14 @ 20:35:45
URL: http://litentigerlilja.blogg.se/
Postat av: sandra

Åååååh va najs.. som här, fast vi har bikini ;) Du kan va avis på mig för vårt fina väder och jag kan va avis din bikinifigur..

2009-04-14 @ 21:59:49
URL: http://babychillie.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Jammen Emma hör av dig då du kommer, du får GÄRNA träffa ungarna (och låna Jeff) om du är sugen.



Sandra du får satsa på bikinisäsongen nästa år, och stolt puta med buken i år. Du är så fin så.



Jo att plåta är bra, fast glömmer alldeles för ofta.



Du Andréa, visst är det nice att bo centralt, men jag är nog lite avis på dig som bara har det att gå utanför dörren så har du hela naturen där. Och gu va du är ute mycket med Aron, i alla väder. Cred till dig.



Men näh, projekt att fara till stan? Det är väl samma projekt vare sig man tar bilen eller promenerar, man ska ju ha med sig samma saker ändå. Men det tar lite längre tid bara. Slå flera flugor i en smäll och åk in till stan när Aron ska sova, så sover han medans du provar typ nå nya kläder eller fikar med nån kompis. Suveränt.

2009-04-15 @ 17:28:13
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0