En underbar kväll

Ammen herreguu vad jag var ut igår. Börja ju suga i mungipan då solen värmde och fåglarna kvittra. Först på kalas till svägisens Caj, dom har alltid öl hemma så där började jag grunda. Sen skjutsade Chrille mig till Jenny på singstar o tacochips. Vi sjöng i 2 timmar och jag är hes idag. Hesheten kan även bero på att vi vrålade som apor på dansgolvet till den underbara musiken som spelades av DJ Tony. Jag älskar DJ, blir helt nostalgisk då man kan dansa till sin favoritmusik på krogen. Antingen ska d va Soundway eller DJ. Fick säkra danspartners då jag träffade Jano och Costa (våra spacklare), där stod vi o dansade i typ 4 timmar. Jenny var med ett tag och vi skrek oss torra i halsen och drog jättemycket luftgitarr och rockade loss. Hon e favvo hon Jenny, en riktigt jordnära, underbar tjej.


Hur går den här låten nudå...


Upp från fotöljen och stå o vråla.


Sista låten 23.45? Haha härlig bild. Linda o Jenny är proffessionella singstar:are


Jag, Jenny o Linda entrade Arken med attityd (eller var det bara jag?)

Min tidigare inställning till DJ på Arken har varit bra. För då dansar man mer, så man hinner inte dricka så mycket då det spelas bra låtar hela tiden = man blir inte så full. Inställningen är fortf. densamma, men igår vart jag serverad cider UR FLASKA. Och så var det ju kört på "lugn-fronten" då man hade en flarra i handen hela tiden då man dansa. Det svimper ju inte ur den lixom. Tror jag drack 7 st Strongbow + att jag dansade hela kvällen. Idag är tänderna mycket sköra av all cidersyra, måste komma ihåg att ta med fluortabletter eller xylitoltuggis till krogen nästa gång, har så ont i tänderna!

Kommentarer
Postat av: Cindy

Håller med.... mycket roligare med dj. Kommer du ihåg att vi träffades ;-) Klickade lite sent att de va möhippa vi hade, sa du till mig :-) Skit kul va det iallafall, vi dansade också hela natten. Kram

2009-04-26 @ 23:35:36
URL: http://projektbjorkbacken.blogg.se/
Postat av: Lena

DJ ska det va! :D Ojoj, underbar kväll/natt iaf! Så härlig stämning. Men den där XIT-bilden, alltså det kan inte ha blivit annat än en katastrof :P haha

2009-04-26 @ 23:44:14
URL: http://lenaworld.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jaha Cindy träffa ja dej å, nej kommer int ihåg d. Minnet vart tydligen nån annanstans =) o nån XIT bild har jag heller inge minne av, ho ho =) men jag minns att jag haft kul iallafall, tur d.

2009-04-27 @ 09:58:26
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Ja jag märkte av suget redan här på Krokens..=) så skulle du inte varit med o stängt hade jag blivit grundligt förvånad =)

2009-04-27 @ 10:23:46
Postat av: Kim

visste väl att du skulle vara queen på dansgolvet =)

2009-04-27 @ 18:13:36
Postat av: Linda

Haha!! Fina bilder! Rätt skoj kväll. Tycker tyvärr det var lite dåligt med känt folk ute bara. Tror jag drog runt halv 3. Väldigt tidigt för att vara jag.

2009-04-27 @ 20:41:51
Postat av: Jenny

Nå, du är också favvo! Skitkul hade vi ju! Igen snart!

2009-04-29 @ 11:46:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0