ÄLSKADE MÅNDAG

Detta är en underbar dag!
Jag är så full av energi av så mycket sömn. Jeff vaknade redan kl 7 (igen!) så jag gick emot mina principer av att ge honom välling i sängen. Och där sörpla han i sig hela paavan och däcka om! Lite före nio kom Li tassandes, dax för dagis, hoppsan! Jeff sov ännu, och Chrille med. "Lever han ens?" Frågade Chrille då han la märke till att Jeff fortf. sov. Vi måst ha varit rätt slut hela högen. Lite över nio så väckte vi Jeff och pappan i familjen kom upp han med.

Jag tog vår skitiga bil och körde Li till dagis, och åkte vidare med Jeff till Kantarellen. Försökte begränsa mig med shoppingen, och lyckades få ihop endast 3 kassar, vanligtvis blir det 5-6. Då jag stod i kassan och höll på att packa varorna, så lämnade jag en kasse innehållande en glasburk med oliver medans jag skulle skriva under. Klirr så va den i golv. Jeff tyckte d va skitkul. Men han höll sig ju i kundvagnen HELA shoppingen, jag ska va glad för d.

Sen skulle jag skriva ett mail, hörde hur han höll på i köket. Där finns en låda med Lis hårspännen, snoddar, borstar, o alla såna där flickhårgrejer, som vi alltid måste ha uppe på bänken för han ääälskar att röja i den. Nå låt gå, tänkte jag då han var så nöjd, jag städar sen. Mellan varven kom han hit till datan och visade vad han hittat, bodyspray, balsamspray, sån där apparat som gör tvinflätor. Och sen kom han tomhänt med dregglet forsandes. I munnen hade han 2 broschar. Gott?? Nu lade jag han precis ut och sova ½ timme förskjuten. Så glad som han varit denna morgon kan jag inte minnas när han var sist. Sömn ÄR a och o. Idag får han kallas pussgurka istället för pirrpotta.

Nu ska tvätten hängas och en liten promenad till Svarta Katten där jag ska möta Anna L-B för lunch. Börjar kurra lite i magen, slurp. Tror jag tar en paj (som vanligt). Och ikväll ska jag ösa min energi på Bodycombat. LÄNGTAR!

Ha en ljuvlig dag i solen!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja visst var det ljuvlig dag igår...när solen tittar fram känns allt så härligt lätt...hörde dock om att natten inatt hamna på uppvaknandets sida...

2009-04-07 @ 11:59:43
Postat av: Tessa

Ja night of hell på engelska, grr..

2009-04-07 @ 15:10:47
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0