Znark

Igår sov jag 1 h på eftermiddan, ändå var jag nästan in i väggen redan klockan tio, men inte fan hade jag vett att gå och lägga mej då inte, nej nej, men 23.15 halade jag fram spikmattan och 23.45 satte Jeffen igång, varje halvtimme till klockan 1.45, man var lagom skelögd då. Men sen sov han fram till halv sex, alltid nåt, o somna en om ett tag till.

Idag var jag, Li med Susanna o hennes pojkar och simmade till Mariebad. Det tar ju musten ur en iallafall. Däcka till här en halvtimme innan middan. O nu e jag så levande död man bara kan vara. Varför är jag så trött? Jag brukar få 7 timmars hackad sömn och klara mig till klockan tolv/ett på natten. Nu ligger jag väl på minus, det är väl därför. Jag tackar den som gjort Pingu, utan dessa filmer skulle man ALDRIG få en break. Det är det enda, verkligen det enda som får honom att vara i stilla. Han e så mysig då han kryper dit själv o sätter/lägger sig i sackosäcken om filmen är på. Nu låter d ju som den rullar hela dagen, men det gör den inte, bara nästan  =)

Vet fortfarande inte om det blir Uppsala imorgon. Pratade med avdelningen dit vi ska, och de sa att jag skulle ringa imorgon bitti/f.m för att ev. avboka, beroende på hur Jeff mår, han får inte ha feber, det har han inte heller, snoren får inte vara "grön", den är väl mest genomskinlig, men han är ju lite pirrig. Ifall de ska söva honom så ska han ju va i skick. Skulle vara synd att åka dit och svänga i dörren.

Men glad är han:

Här har vi just duschat bort allt snor inför natten.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Han ser i allafall inte sjuk o trött ut =)gullplutten!

2008-09-14 @ 21:26:35
Postat av: Andréa

Wow! vilken störtgullig och glad liten gosse!

2008-09-15 @ 14:49:36
URL: http://andreawebb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0