Hälsocentralen

-Igen.

Asså vi e stamkunder där känns d som, Jeff går ju gratis där resten av året så mycket han rännt där. Li har ju fått kraftigt nedsatt hörsel och hör inte om man inte ropar högt eller är face to face. Först sög dom ut 2 vaxproppar, fy vale va asiga, måsta ju ta dem i ett papper o klämma på förstås. Sen tog de kurva, och den var helt plan. Den ska ju gå i kurvor för att mäta trumhinnans rörelser, men trumhinnan va stilla.

-Ingen öroninflammation konstaterades då hon varken har feber eller ont. Utan hon ska tryckutjämna 20 ggr om dan och så ska d väl va bra om 1 månad. Aldrig hört på maken, men får hon ont eller börjar höra sämre ska vi givetvis komma tillbaka.

-Jeff är snorig som bara den, inget babysim den här helgen heller, till Lis besvikelse, som får komma med, då vi går i syskongrupp. Men vart fort glad då hon ju istället skulle åka med moffa till skogen. Fram med alla kamokläder, på med stövlarna o armykepsen, sen bar det av -med ett "skrämma alla skogens djur ljusblått" paraply IFALL d skulle börja regna. Sen ska hon sova över där. Hon har pratat om d hela veckan. Gulle gumman så hon diggar sin mommo o moffa, ja vem gör inte d förresten  =) snällare människor än dom växer inte på träd.

Kommentarer
Postat av: Malin

Men... Va konstigt med Lis öron. Hur kan det bli så där? Blev hörseln bättre av att de tog bort propparna eller ska den bli bättre av tryckutjämningen?



Tråkigt med snor.. Lille Jeff som är så förtjust i att simma.

2008-09-13 @ 22:05:16
URL: http://melvins.webblogg.se/
Postat av: Tessa

Ja, tryckutjämningen ska väl göra att d går över snabbare. Jättekonstigt tycker jag med.



Måst ringa Barnpoli o fråga om vi kan åka till Uppis när han e såhär förkyld.

2008-09-14 @ 08:29:43
URL: http://bianco.webblogg.se/
Postat av: Lena

Stackars dina bebisar. Jag tycker synd om dom båda. Vilket jäkla sjå att ränna till läkare stup i kvarten. Hoppas det blir ordning på Jeffens kräk och Lis öron snart. Kramar till er alla!

2008-09-14 @ 08:36:22
Postat av: Camilla

Tryckutjämning har vi oxå hållit på med någongång, vem o hur illa det var kommer jag sen inte helt ihåg, Sampa tror jag.

Har o göra med tror jag om det finns någon vätska? bakom trumhinnorna.

Håller tummarna för båda barnen nu o att snuvan inte gör att ni inte kan åka för det är ju inte roligt att gå o vänta heller. kramis

2008-09-14 @ 11:47:48
Postat av: Andréa

Åååhhhhh, jag blir helt slut när jag läser om dina sjuka barn. e de int de ena e de de andra.. Typ.. hoppas de blir friska snart! Massa varma kramar på hela familjen.

2008-09-14 @ 18:13:02
URL: http://andreawebb.blogg.se/
Postat av: Tessa

Jaa, men inte är det så farligt. Li är ju inte sjuk, hör bara som en kråka. O Jeff är ju som han alltid har varit. Känns inte så farligt som d låter faktiskt. Men ni som sitter därhemma med friska barn vill ju förståss att det så ska förbli =) man vill ju inte ha sjuka barn lixom. Men man önskar så in i norden att Jeff blir bra, och att vi kommer oss iväg imorgon, annars vete tusan när vi får tid igen.

2008-09-14 @ 19:24:40
URL: http://bianco.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0